Ersin Zorba
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Merhabalar ben öncelikle 14 yaşında 8. sınıfa geçmiş bir kardeşinizim. lütfen bana taktik verin. Teşekkür ederim
Para topla. Mesela 5binlik bir pc için 3bin tl topla babanın önüne çık baba ben 3bin tl topladım bilgisayar alıcam 2bini sen tamamla de bence alır.Merhabalar ben öncelikle 14 yaşında 8. sınıfa geçmiş bir kardeşinizim. lütfen bana taktik verin. Teşekkür ederim
yani bu zamanda benim yaş grubum için para toplamak bir hayli zor çünkü corona var sokağa çıkma yasağı da var.Para topla. Mesela 5binlik bir PC için 3bin TL topla babanın önüne çık baba ben 3bin TL topladım bilgisayar alıcam 2bini sen tamamla de bence alır.
8. sınıf öğrencisi olarak lgsye çalışman gerektiğinden bahset bu sene sınav senen olduğundan vs bahset. ders çalışacagım saatlerce ama ara sıra bir kac saattee olsa oyun oynayayım hep ders olmaz deMerhabalar ben öncelikle 14 yaşında 8. sınıfa geçmiş bir kardeşinizim. lütfen bana taktik verin. Teşekkür ederim
bu arada bahsettiğim çalışma ve sonrasında oyun genelde 5 6 saat ders 1.5 saat oyun ama ders calısırken oyunu dusunmemen lazımMerhabalar ben öncelikle 14 yaşında 8. sınıfa geçmiş bir kardeşinizim. lütfen bana taktik verin. Teşekkür ederim
ders çalışıcam diye aldırıyorsun sonra alıştıra alıştıra oyun oynamaya başlıyorsun.hiç sıkıntı olmuyor.denendi,onaylandı8. sınıf öğrencisi olarak lgsye çalışman gerektiğinden bahset bu sene sınav senen olduğundan vs bahset. ders çalışacagım saatlerce ama ara sıra bir kac saattee olsa oyun oynayayım hep ders olmaz de
evetders çalışıcam diye aldırıyorsun sonra alıştıra alıştıra oyun oynamaya başlıyorsun.hiç sıkıntı olmuyor.denendi,onaylandıama tabii ki lgs çok önemli..
reis 11 den 12 ye geçtiğim yaz tam bir canavar topluyordum sonra dersin önemli olduğunun farkına varıp yks calısmaya basladım ona göre pc aldm 2. elde derslerde yardımcı olacak 4 gb ram kötu ekran kartlı bu şekilde aldırırsa oyunlarda kasmasından dolayı sıkılır oyunlardanders çalışıcam diye aldırıyorsun sonra alıştıra alıştıra oyun oynamaya başlıyorsun.hiç sıkıntı olmuyor.denendi,onaylandıama tabii ki lgs çok önemli..
evet bu taktiğin öyle bir sıkıntısı var. satış elemanının yanına gidiyorsun ders çalışıcam diyorsun sana 1.nesil i3 veriyorreis 11 den 12 ye geçtiğim yaz tam bir canavar topluyordum sonra dersin önemli olduğunun farkına varıp yks calısmaya basladım ona göre PC aldm 2. elde derslerde yardımcı olacak 4 gb RAM kötu ekran kartlı bu şekilde aldırırsa oyunlarda kasmasından dolayı sıkılır oyunlardan
reis çok şükür parça bileşeninden vs anlıyorum da düşmüyorum o tuzağa hele şu n11 dekiler vsevet bu taktiğin öyle bir sıkıntısı var. satış elemanının yanına gidiyorsun ders çalışıcam diyorsun sana 1.nesil i3 veriyorailenin yanında bir şey de diyemiyorsun...