Babama nasıl bilgisayar aldırırım?

Reaksiyon skoru
98
Merhabalar ben öncelikle 14 yaşında 8. sınıfa geçmiş bir kardeşinizim. lütfen bana taktik verin. Teşekkür ederim

Merhabalar ben öncelikle 14 yaşında 8. sınıfa geçmiş bir kardeşinizim. lütfen bana taktik verin. Teşekkür ederim
Para topla. Mesela 5binlik bir pc için 3bin tl topla babanın önüne çık baba ben 3bin tl topladım bilgisayar alıcam 2bini sen tamamla de bence alır.

Lgs yi geç adam akıllı bir liseye geç o yaz tatilinde aldır. Kendini kısıtlayamazsan sınavını mahvedersin.

Para topla. Mesela 5binlik bir PC için 3bin TL topla babanın önüne çık baba ben 3bin TL topladım bilgisayar alıcam 2bini sen tamamla de bence alır.
yani bu zamanda benim yaş grubum için para toplamak bir hayli zor çünkü corona var sokağa çıkma yasağı da var.

Her şeyden önce eğitim önemli. Kendini kurtar, geliştir, dil öğren. Her şey bilgisayar değil dostum ilk tavsiyem budur. :)

8. sınıf öğrencisi olarak lgsye çalışman gerektiğinden bahset bu sene sınav senen olduğundan vs bahset. ders çalışacagım saatlerce ama ara sıra bir kac saattee olsa oyun oynayayım hep ders olmaz de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bahsettiğim çalışma ve sonrasında oyun genelde 5 6 saat ders 1.5 saat oyun ama ders calısırken oyunu dusunmemen lazım

8. sınıf öğrencisi olarak lgsye çalışman gerektiğinden bahset bu sene sınav senen olduğundan vs bahset. ders çalışacagım saatlerce ama ara sıra bir kac saattee olsa oyun oynayayım hep ders olmaz de
ders çalışıcam diye aldırıyorsun sonra alıştıra alıştıra oyun oynamaya başlıyorsun.hiç sıkıntı olmuyor.denendi,onaylandı :) ama tabii ki lgs çok önemli..

ders çalışıcam diye aldırıyorsun sonra alıştıra alıştıra oyun oynamaya başlıyorsun.hiç sıkıntı olmuyor.denendi,onaylandı :) ama tabii ki lgs çok önemli..
reis 11 den 12 ye geçtiğim yaz tam bir canavar topluyordum sonra dersin önemli olduğunun farkına varıp yks calısmaya basladım ona göre pc aldm 2. elde derslerde yardımcı olacak 4 gb ram kötu ekran kartlı bu şekilde aldırırsa oyunlarda kasmasından dolayı sıkılır oyunlardan

reis 11 den 12 ye geçtiğim yaz tam bir canavar topluyordum sonra dersin önemli olduğunun farkına varıp yks calısmaya basladım ona göre PC aldm 2. elde derslerde yardımcı olacak 4 gb RAM kötu ekran kartlı bu şekilde aldırırsa oyunlarda kasmasından dolayı sıkılır oyunlardan
evet bu taktiğin öyle bir sıkıntısı var. satış elemanının yanına gidiyorsun ders çalışıcam diyorsun sana 1.nesil i3 veriyor :) ailenin yanında bir şey de diyemiyorsun...

evet bu taktiğin öyle bir sıkıntısı var. satış elemanının yanına gidiyorsun ders çalışıcam diyorsun sana 1.nesil i3 veriyor :) ailenin yanında bir şey de diyemiyorsun...
reis çok şükür parça bileşeninden vs anlıyorum da düşmüyorum o tuzağa hele şu n11 dekiler vs :D
ben sistemde bilerek düşük parcalar kullandm

bence bekle lgs bi geçsin gitsin. sonra aldırırsın. eğer iyi bir liseye gidersen daha güzel bir pc de alabilirsin

LGS'den güzel bir sonuç alırsam al de, o zaten otomatik tamam der. Çalış ve güzel bir yeri kazan, alır. Yok baba ders için alır mısın dersen gider 2000 TL'lik bir şey alır internete girersin anca. Dediğim gibi onu memnun et sonra güzel bir pc diz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,429
Üyeler
189,084
Son üye
endyk
Geri