YigitIsTaken
80+ Bronze
Dahası
Buradaki program ve usb nedir?
2 programa da sağ tıklayıp özellikler'e basar mısınız eğer varsa? Program, açıksa Discord olabilir.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde hiçbir şey anlayamayız ki ? Sağ tıklayıp dosya konumunu açıp (veya özellikler'e basıp) bi foto atar mısınız ?
Tıklayamıyorum o seçenekler gri2 programa da sağ tıklayıp özellikler'e basar mısınız eğer varsa? Program, açıksa Discord olabilir.
Program'ın Discord olduğunu düşünüyorum bende de bir ara başlangıçta gözüküyordu, DC açılmasını kapatınca gitti. USB ise kulaklık, klavye veya mouse yazılımı olabilir. Tamamen tahmin odaklı yorum yapıyorum, 1 görselle anlamamız pek mümkün değil.Tıklayamıyorum o seçenekler gri
Şöyle bir şey buldum, konu açmadan sizde araştırabilirdiniz ..Alıntıyı görüntüle
Hocam şimdi ccleaner programını indiriyorsun. İndirdikten sonra başlangıç menüsünü bulup oranın fotoğrafını bir zahmet buraya atıyorsun (eğer orada yazarsa yardımcı olurum ama eğer yazmıyorsa başlangıçtan sileriz. Bir daha başlangıca gelirse o zaman biraz kurcalarız). Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de ihmal etme.Tıklayamıyorum o seçenekler gri
Utorrentin yanında indirilen bişeymiş kaldırmam gerektiğini düşünüyorum. ama kaldırmayı başaramadımŞöyle bir şey buldum, konu açmadan sizde araştırabilirdiniz ..
![]()
Görev Yöneticisi - Başlangıç altında Program adında bilinmeyen bir dosya var
Görev Yöneticisi > Başlangıç altında Program adında bilinmeyen bir uygulama var. Yayıncısı boş görünüyor. Başlangıç&nbuzmanim.net
Siliyorum.Hocam şimdi ccleaner programını indiriyorsun. İndirdikten sonra başlangıç menüsünü bulup oranın fotoğrafını bir zahmet buraya atıyorsun (eğer orada yazarsa yardımcı olurum ama eğer yazmıyorsa başlangıçtan sileriz. Bir daha başlangıca gelirse o zaman biraz kurcalarız). Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de ihmal etm
USB olanı büyük ihtimalle taktığınız bir gamepad'in sürücüsünden kalan artıklar. Usb Gamepad ve Web Companion'u silebilirsiniz.Utorrentin yanında indirilen bişeymiş kaldırmam gerektiğini düşünüyorum. ama kaldırmayı başaramadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siliyorum.
Sildim.USB olanı büyük ihtimalle taktığınız bir gamepad'in sürücüsünden kalan artıklar. Usb Gamepad ve Web Companion'u silebilirsiniz