Neler Yeni

🔥İndirim Battlefield™ 1 69,99 TL

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Oynamayanın evinin sokağına Arabistanlı Lawrence gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bf1 dışındakiler çöp demek isterdim ama yasak

En çok klan sunucusu olan BF oyunu. Klan sunucularında hile olsa bile banlıyorlar. Her gün oynuyorum hile çıkmadı karşıma
Çok almak istiyorum babama soracam birazdan hile çok mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Onlineyi boşver sırf storyi için bile alınır, atmosferi aşırı iyi. Hileye denk gelmeyen var gelen var şans işi biraz da, bana baya geldi ama.

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
1
5 liraya mı ne almıştım bunu Steam'de. Originde de beleş verilmişti.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
+260 saat oynadım hile oynadığın sunucu ile ilgili. Bf 2042'de sunucu tarayıcı yok ve koşma simülasyonu. Bf5'te Rusya, Normandiya Çıkarması yok, vasıta kullanımı çok kötü. Bf1 en iyi vuruş hissi, en iyi atmosfer, en iyi hikaye modu. Bf5'te klan sunucusu çok az. Bf1'de POWER, Bob, AMG, VG Vanguard gibi isimleri farklı çok sayıda klan sunucuları var ve bunların üye sayıları bir hayli fazla. Hile olsa bile anında banlıyorlar. Sunucu sayıları olarak da en çok klan sunucusuna sahip Bf1. Sunucuları favorilere ekle öyle gir. 64/64 dolu olsa bile max 1-2dk bekler girersin ki bu pek olmuyor. Vasıta kullanımı olarak da efsane. Bf5'te olan birazcık P2W olayı da yok

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
+260 saat oynadım hile oynadığın sunucu ile ilgili. Bf 2042'de sunucu tarayıcı yok ve koşma simülasyonu. Bf5'te Rusya, Normandiya Çıkarması yok, vasıta kullanımı çok kötü. Bf1 en iyi vuruş hissi, en iyi atmosfer, en iyi hikaye modu. Bf5'te klan sunucusu çok az. Bf1'de POWER, Bob, AMG, VG Vanguard gibi isimleri farklı çok sayıda klan sunucuları var ve bunların üye sayıları bir hayli fazla. Hile olsa bile anında banlıyorlar. Sunucu sayıları olarak da en çok klan sunucusuna sahip Bf1. Sunucuları favorilere ekle öyle gir. 64/64 dolu olsa bile max 1-2dk bekler girersin ki bu pek olmuyor. Vasıta kullanımı olarak da efsane. Bf5'te olan birazcık P2W olayı da yok
Kanka yalan yok BF5 in fizikler daha güzel geliyor. Güzel atmosferli, fizikli online fps arıyorum ben hikaye falan çok öneml değil benim için.

• Beğen

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Ali Batmaz
Oynamayan varsa denesin hikaye modu için bile alınabilir BF1
2042 de 150tl onu da tavsiye ederim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Kanka yalan yok BF5 in fizikler daha güzel geliyor. Güzel atmosferli, fizikli online fps arıyorum ben hikaye falan çok öneml değil benim için.
Hikaye evet pek önemli değil ama hikaye modu bonus bir şey gibi bakıyorum hikaye modu güzel. Atmosfer olarak BF1 bence en iyisi ne zaman oynasam aşık oluyorum. Bf5 grafik olarak iyi olabilir ancak atmosferi veremiyor silah çeşitliliği de daha az olunca zevk vermiyor

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Amazon prime vermiş zamanında, 2021 yılında. Kontrol etmek lazım isteyen prime gaming hesabına baksın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bf 5 - bf42 - bf1 hangisi daha iyi hocalar

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
onlıne de ahım şahım fazla hile yok zaten bır ton sunucu var hile varsa cıkıp ötekıne giresin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
@Che_ bunu beenmedi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
  • Beğen