BattlEye ile Büyük Risk mi Aldım?

Reaksiyon skoru
117
Arkadaşlar, gta online'dayken biri bir şey yazdı sandım görevle ilgili ama görmek için sosyale giriş yapmam gerekiyor zannetim ve social club'e giriş için e-posta doğrulaması gerekiyordu bunun içinse gizli sekmeden gmaile giriş yaptım ama o mailin şifresini unutmuştum kurtarma e-postasına erişmem gerekiyordu ama siteyi taşığımın için yeni sunucuya giriş yapmam gerekiyordu, tüm bunlar gizli sekmeden yapıp hallettim, mail/mesaj değilmiş arkadaşlık isteğiymiş, ancak arkada her şeyi tarayan BattlEye varken birden fazla hassas veriye erişim sağladım. Bu beni biraz endişelendirdi. Bir problemle karşı karşıya olma ihtimalim var mı? Stream'dan indirmiştim gta 5'i ve oradan devam ettim bu BattlEye kurulumuna oyunun ilk kurulumunda.

Son düzenleme:
Arkadaşlar gta online'dayken biri bir şey yazdı sandım görevle ilgili ama görmek için sosyale giriş yapmam gerekiyor zannetim e-posta doğrulaması için gmaile giriş yaptım ama o mailin şifresini unutmuştum kurtarma e-postasına erişmem gerekiyordu ama sitesi tadığımın için yeni sunucuya giirş yapmam gerekiyordu, giriş yapıp hallettim, mail/mesaj değilmiş arkadaşlık isteğiymiş, ancak arkada her şeyi tarayan BattlEye varken birden fazla hassas veriye erişim sağladım. Bu beni biraz endişelendirdi. Bir problemle karşı karşıya olma ihtimalim var mı? Stream'dan indirmiştim gta 5 enhenceyi ve oradan devam ettim bu BattlEye kurulumuna oyunu ilk kurarrken.
Battleeye güvenlik programı mı? Senin bilgilerinle ilgilenmez, sorun olmaz diyorum

Arkadaşlar gta online'dayken biri bir şey yazdı sandım görevle ilgili ama görmek için sosyale giriş yapmam gerekiyor zannetim e-posta doğrulaması için gmaile giriş yaptım ama o mailin şifresini unutmuştum kurtarma e-postasına erişmem gerekiyordu ama sitesi tadığımın için yeni sunucuya giirş yapmam gerekiyordu, giriş yapıp hallettim, mail/mesaj değilmiş arkadaşlık isteğiymiş, ancak arkada her şeyi tarayan BattlEye varken birden fazla hassas veriye erişim sağladım. Bu beni biraz endişelendirdi. Bir problemle karşı karşıya olma ihtimalim var mı? Stream'dan indirmiştim gta 5 enhenceyi ve oradan devam ettim bu BattlEye kurulumuna oyunu ilk kurarrken.
Çok aklında kalacaksa mail şifreni birdaha değiştir ama sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Battleeye güvenlik programı mı? Senin bilgilerinle ilgilenmez, sorun olmaz diyorum
Ya biliyorum ama gece gece vesvese yaptım.

Çok aklında kalacaksa mail şifreni birdaha değiştir ama sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.
Kendimce çok genel geçer şifreler kullanıyorum, bir döngü içinde zamanla değiştiriyorum ama ani değişiklikler beni yorar. Normalde gta açıkken gmaile'e falan da giriyordum.

battleye anti cheat programı senin bilgilerine pek işi olmaz sanırım.

dostum güvenlik amaçlı bir programın kişisel verilerini çalacağını düşünme bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,638
Üyeler
187,218
Son üye
mertinelli10
Geri