Beden böyle hissediyorum

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
19 yasindayim şu yasima kadar ihtiyacim olan herseyi kendi paramla aldim aile destegi olmadan.
3 yil oncesi 45 60 bin tl arasi setup dizdim kendi paramla, elektrikli bisikletidir vb. Kendi paramla aldım,
Dışarıda yemek yersem birsey alirsamda kendi paramla harciyorum yaklasik 17 yasimdan beri kendi paramla harcaniyorum ve nedense bilmiyorum bu aldiklarimi kendime layik gormeme gibi bir şey oluşuyor içimde anlayamiyorum sanki kendim calismamışım hiç zorluk gormeden iste calismadan ailemin parasiyla almışım şımarık bir çocukmuşum gibi geliyor.

gün içinde ne yaptığına bağlı bu hisler

paranın kaynağı ne

19 yasindayim şu yasima kadar ihtiyacim olan herseyi kendi paramla aldim aile destegi olmadan.
3 yil oncesi 45 60 bin tl arasi setup dizdim kendi paramla, elektrikli bisikletidir vb. Kendi paramla aldım,
Dışarıda yemek yersem birsey alirsamda kendi paramla harciyorum yaklasik 17 yasimdan beri kendi paramla harcaniyorum ve nedense bilmiyorum bu aldiklarimi kendime layik gormeme gibi bir şey oluşuyor içimde anlayamiyorum sanki kendim calismamışım hiç zorluk gormeden iste calismadan ailemin parasiyla almışım şımarık bir çocukmuşum gibi geliyor.
Herkesin yaşantısı ve psikolojisi çok farklı. Senin yaşadığın çevreye göre korku ve zorluk algıların değişiklik gösteriyor olabilir bu herkesde olan şeyler. Farklı hayatlar farklı hikayeler eğer birileri sana çok iyisin başarılısın gayet kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun dese bile yine aldanıp boş vermişliğe düşme çünkü hep daha iyisi vardır. Tam tersi biri sana hiç bir şey görmemişsin gayet basic bir hayat yaşıyorsun derse onuda dinleme çünkü elbet daha basic bir hayat yaşayan vardır. Bu zorluk ve basitlik algılarıda yine kültürler arası değişiklik gösterir.

Kısa lafın özü her zaman kendine güven ve saygı duy. Kötü hissettiğin zamanlarda kendine zaman tanı elbet onuda atlatırsın. Hayata her zaman pozitif tarafından bak ve kendini sosyal medyada gördüğün insanlarla karşılaştırma sen her zaman en iyisisin ve en iyisi olmak için çabalayacaksın. İnsanların neler düşündüğüne fazla takılma ve önüne bak.

Akışına bırak ve keyfini yaşa...

kanka ben kendi kazandığımla 100 liralık bişey alsam peder çıkar laf eder la :D sen iyisin yine

Onlyfans mı yapıyon kanka? :D
Bu aralar erkekler kızlardan daha fazla değere binmiş. Piyasayı yakalamak şart :blobdance: 💅💋

Geri