şahin doğan
80+ Platinum
s
senin acına iyi geldi herhalde tavsiye ettiğine göre zortttttt
senin acına iyi geldi herhalde tavsiye ettiğine göre zortttttt
Sende varsa konuş o zaman burda gelip faul var Ğ diye aglıonuzÖnceki maçtan banane olm ben şimdiyi diyorum bunlarda harbi beyin yok
kankam hadi git sütünü iç daha anlaman için çok uzun yollar var önündeSende varsa konuş o zaman burda gelip faul var Ğ diye aglıonuz
taam bejekeli sakin ol AL KLÜBÜN REKLAMINIDA VERMİŞ BEJEKELİLERE ÖZEL YÜZDE 31 İNDİRİM VARMIŞ -kankam hadi git sütünü iç daha anlaman için çok uzun yollar var önünde
instagram da nexus,transfer web gibi sayfalar da gezen toxic arkadaşlardan biri kesin anti sayfası da vardırZORRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayret ediyorum ilk defa görenler beğensin milletvekili Rosier'e kırmızı kart çıkmış.kankam hadi git sütünü iç daha anlaman için çok uzun yollar var önünde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelleme : Rosier kırmızı kart gördü.
anti man city sayfam var maneciyiminstagram da nexus,transfer web gibi sayfalar da gezen toxic arkadaşlardan biri kesin anti sayfası da vardır
nasıl ya kardeşim gidip hemen a****tinerciyorumları diye sayfa açmalısınanti man city sayfam var maneciyim
yardım ettiğin için teşekkürlernasıl ya kardeşim gidip hemen a****tinerciyorumları diye sayfa açmalısın
https://beinsports.com.tr/haber/genclerbirligi-galatasaray-8
Aç dakika 2.10'dan sonrasına bak buna elle oynama diyen biriyle futbol konuşmam zaten.
Evet o kremleri ben de sana önerebilirim Galatasaray'ın 22 bejeke'nin 16. Diğer kupaları saymıyorum. Ne zaman eşitlenir o zaman tartışırız burada bejeke'nin büyüklüğünü.
Gol zaten hem adamın arkası dönük topu görmüyor hem omzuna çarpıyor.Alıntıyı görüntüle
Gönderilen Arabaları , teşvik primlerini unutma
Tarihiniz bir araştırılsa kaç şampiyonluk el değiştiricek.
El pozisyonu değil gibi fakat tartışılır belli kurallar var.
Alıntıyı görüntüle
Bana kalsa Gol.