Beyaz şapkalı Hacker ücretsiz eğitim nerde bulabilirim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Lütfen dalga geçmeyin sadece beyaz şapkalı olmak istediğimden sordum ücretsiz nerde bulabilirim

Direk olarak hacker kursu diye bir şey bulamazsın muhtemelen. Önce programlama ve kodlamayı öğrenmen lazım. Daha sonra kodlama dilleri var bunlardan bazıları siber güvenlik alanında bazıları oyun ve uygulamalarda falan kullanılıyor. Yöneleceğin alanda kullanılan dili öğrenmen gerek. Daha sonra siber güvenlik kursları var onlara katılıp biraz daha detay öğrenebilirsin. Ama en önemlisi kendin araştırarak deneyerek öğrenmek. Bir milyon istihdam projesinde ücretsiz birçok kurs var oraya bak derim işine yarayan kursları bulabilirsin orada.

Direk olarak hacker kursu diye bir şey bulamazsın muhtemelen. Önce programlama ve kodlamayı öğrenmen lazım. Daha sonra kodlama dilleri var bunlardan bazıları siber güvenlik alanında bazıları oyun ve uygulamalarda falan kullanılıyor. Yöneleceğin alanda kullanılan dili öğrenmen gerek. Daha sonra siber güvenlik kursları var onlara katılıp biraz daha detay öğrenebilirsin. Ama en önemlisi kendin araştırarak deneyerek öğrenmek. Bir milyon istihdam projesinde ücretsiz birçok kurs var oraya bak derim işine yarayan kursları bulabilirsin orada.
örnek gösterebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

al geri iade et kursu kullan parayı al
işte yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

al geri iade et kursu kullan parayı al
işte yok

Lütfen dalga geçmeyin sadece beyaz şapkalı olmak istediğimden sordum ücretsiz nerde bulabilirim
knkm beyaz şapkalı olmak istesende arada kayarsın kötü tarafa çünkü insan yoklukta her yola gelebilecek bir canlı oyüzden hackerlığı falan boşver sadece yazılım öğren ve yazılımcı ol

knkm beyaz şapkalı olmak istesende arada kayarsın kötü tarafa çünkü insan yoklukta her yola gelebilecek bir canlı oyüzden hackerlığı falan boşver sadece yazılım öğren ve yazılımcı ol
knk ben yazılımcı olucamda bi yanda beyaz şapkada olmak istiyorum

Heçkır.

Son düzenleme:
knk ben yazılımcı olucamda bi yanda beyaz şapkada olmak istiyorum
knk ben hackerlık işine pek sıcak bakmıyorum mesela atıyorum beyaz şapkalı bi hacker oldun yada olmaya başladın öğrendiklerini nerde denicen yada ilerde atıyorum oldun ve aşırı paraya sıkıştın ve senden kötü bişi yapmanı istediler %80 yaparsın kim olsa yapar oyüzden sadece yazılımcı olmak daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,700
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri