dalga geçilcek bişi değil ben de o kursu alıyorumLütfen dalga geçmeyin sadece beyaz şapkalı olmak istediğimden sordum ücretsiz nerde bulabilirim
al geri iade et kursu kullan parayı alparam kalmadı malesef ücretsiz arıyorum
örnek gösterebilirmisinDirek olarak hacker kursu diye bir şey bulamazsın muhtemelen. Önce programlama ve kodlamayı öğrenmen lazım. Daha sonra kodlama dilleri var bunlardan bazıları siber güvenlik alanında bazıları oyun ve uygulamalarda falan kullanılıyor. Yöneleceğin alanda kullanılan dili öğrenmen gerek. Daha sonra siber güvenlik kursları var onlara katılıp biraz daha detay öğrenebilirsin. Ama en önemlisi kendin araştırarak deneyerek öğrenmek. Bir milyon istihdam projesinde ücretsiz birçok kurs var oraya bak derim işine yarayan kursları bulabilirsin orada.
işte yokal geri iade et kursu kullan parayı al
işte yokal geri iade et kursu kullan parayı al
knkm beyaz şapkalı olmak istesende arada kayarsın kötü tarafa çünkü insan yoklukta her yola gelebilecek bir canlı oyüzden hackerlığı falan boşver sadece yazılım öğren ve yazılımcı olLütfen dalga geçmeyin sadece beyaz şapkalı olmak istediğimden sordum ücretsiz nerde bulabilirim
Arkadaşımızı sahtekarlığa yönlendirmeyelimal geri iade et kursu kullan parayı al
örnek gösterebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan telefondayım bilgisayara geçtiğim zaman buraya örnek kursları atarım.
knk ben yazılımcı olucamda bi yanda beyaz şapkada olmak istiyorumknkm beyaz şapkalı olmak istesende arada kayarsın kötü tarafa çünkü insan yoklukta her yola gelebilecek bir canlı oyüzden hackerlığı falan boşver sadece yazılım öğren ve yazılımcı ol
kanka yapcak bısı yokArkadaşımızı sahtekarlığa yönlendirmeyelim.
PARAM VAR AMA AZ VAR DEMELİSİN KALMADI DERSEN KALMAZ PARASENDEN GİDER PARAM VAR DEMELİSİNparam kalmadı malesef ücretsiz arıyorum
knk ben hackerlık işine pek sıcak bakmıyorum mesela atıyorum beyaz şapkalı bi hacker oldun yada olmaya başladın öğrendiklerini nerde denicen yada ilerde atıyorum oldun ve aşırı paraya sıkıştın ve senden kötü bişi yapmanı istediler %80 yaparsın kim olsa yapar oyüzden sadece yazılımcı olmak daha iyiknk ben yazılımcı olucamda bi yanda beyaz şapkada olmak istiyorum