MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 720
Bu beyazi ben mi ucuza bulamadım acaba 
Hocam ekran kartıyla işlemciyi ayrı olacak satın alacam daha çıkmadılar. 5090 / 9950X3D olacak.Ekrn kartı göremedim aklında ne var?
Benim attığım beyaz sistemi mi kastediyorsunuz ?Bu beyazi ben mi ucuza bulamadım acaba![]()
sen ne önerirsin ?Psuya o paraları vermemelisin acunun oğlu değilsin
Rajintek düşünebilirsiniz 5090 yanlış değilsem 600 way olucaktı min 1000 watt bi model uygun olacaktırBenim attığım beyaz sistemi mi kastediyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen ne önerirsin ?
beyazKalbim beyaz diz diyor. Beynim siyah diyor. İkisinin arasında kalmaktan yoruldum artık. Beyaz sistem dizmenin avatantajları , hem ucuza geliyor hem de güzel gözüküyor. Peki ya dezavantajları neler?
Çok açıklayıcı oldu efenim.beyaz
Bence beyaz toplayın ve bir arkadaş Asus konusunda ekstra vergi var demiş doğru yani paranız var diye fazla para vermenize gerek yok hayırlı olsun şimdidenKalbim beyaz diz diyor. Beynim siyah diyor. İkisinin arasında kalmaktan yoruldum artık. Beyaz sistem dizmenin avatantajları , hem ucuza geliyor hem de güzel gözüküyor. Peki ya dezavantajları neler?
Çok teşekkür ederim.Bence beyaz toplayın ve bir arkadaş Asus konusunda ekstra vergi var demiş doğru yani paranız var diye fazla para vermenize gerek yok hayırlı olsun şimdiden
Rica ederim bu arada paranız varkende 1200w psu kullanabilirsiniz benceÇok teşekkür ederim.
Evet 1200 watt düşünüyorum zaten hocam fakat 5 senede bir sistem değiştiriyorum ben. 5090 aldıktan sonra muhtemelen 7090'a veya 8090'a kadar böyle devam ederim.Rica ederim bu arada paranız varkende 1200w psu kullanabilirsiniz bence
ileride belki 6090a geçersiniz psu degismezsiniz
He ozaman 1000w da yeter ama sizin kafanız rahat olsun 1200w lık psu kullanın zararı olmazEvet 1200 watt düşünüyorum zaten hocam fakat 5 senede bir sistem değiştiriyorum ben. 5090 aldıktan sonra muhtemelen 7090'a veya 8090'a kadar böyle devam ederim.
Hayır genel olarak beyazın pahalı olmasını diyorumBenim attığım beyaz sistemi mi