M mfatihtnc 80+ Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Mehmet Fatih Tunç 13 Kasım 2024 #1 Bilgisayarı güvenli modda açayım dedim o sırada iyice bozdum sanırım Güvenli modda açmaya çalışmamın sebebi ekran kartı driverlarını silmeye çalışmam Ekler image.jpg 2.7 MB · Hit: 14
Bilgisayarı güvenli modda açayım dedim o sırada iyice bozdum sanırım Güvenli modda açmaya çalışmamın sebebi ekran kartı driverlarını silmeye çalışmam
tywin 80+ Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 370 Dahası Reaksiyon skoru 107 İsim Burak 13 Kasım 2024 #2 microsoft hesabı koruamk için otomatik yapıyor bios guncellemesi yaparkende oluyor benim bildiğim format ama kod alarak ta yapanlar var
microsoft hesabı koruamk için otomatik yapıyor bios guncellemesi yaparkende oluyor benim bildiğim format ama kod alarak ta yapanlar var
M mfatihtnc 80+ Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 38 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Mehmet Fatih Tunç 13 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 rawn yazmış: microsoft hesabı koruamk için otomatik yapıyor bios guncellemesi yaparkende oluyor benim bildiğim format ama kod alarak ta yapanlar var Devamı için tıklayın... Hocam microsoft hesabımda kodu varmış onu yazdım oldu direkt
rawn yazmış: microsoft hesabı koruamk için otomatik yapıyor bios guncellemesi yaparkende oluyor benim bildiğim format ama kod alarak ta yapanlar var Devamı için tıklayın... Hocam microsoft hesabımda kodu varmış onu yazdım oldu direkt