01eren0147
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Kaça alınır bu 16,5 a vereyim dedi sonRam kaldı birtek çok sağlam sistem kurdum para hiç kalmadı buda aynı şehirde yakın bana başka ram yok nerdeyse düşünceniz nedir
10 max 13k veririm benRam kaldı birtek çok sağlam sistem kurdum para hiç kalmadı buda aynı şehirde yakın bana başka ram yok nerdeyse düşünceniz nedir
10 bine 48 ddr5 ram varsa kamyon yolayımda bana satıver .10 max 13k veririm ben
Sıfırı 20K falandı zaten bunun indirimsiz, ikinci ele düşenine 15K dan fazla vermem.Ram kaldı birtek çok sağlam sistem kurdum para hiç kalmadı buda aynı şehirde yakın bana başka ram yok nerdeyse düşünceniz nedir
başka şehirde 2x16 patriot venom al keyfine bak. 6000mhz cl30 mis gibi.Ram kaldı birtek çok sağlam sistem kurdum para hiç kalmadı buda aynı şehirde yakın bana başka ram yok nerdeyse düşünceniz nedir
ddr5 miş sorryRam kaldı birtek çok sağlam sistem kurdum para hiç kalmadı buda aynı şehirde yakın bana başka ram yok nerdeyse düşünceniz nedir
Değerleri kötü hocam. Adam diyorki sağlam sistem kurdum gidip değerleri kötü ram alırsa aldığı performans tatmin etmeyebilir. 2x16 alsın her türlü işini görür çoğu yayıncı youtuber bile 32 ram kullanıyor.Al geç sistemini topla keyfine bak kardeşim 16,5a 48gb ram fena değil şimdi tabi indirmeye çalış daha da.İndirim bekleyip sistemini de bekletebilirsin ama ben olsam hemen ram bulur toplar geçerdim 1 2 bin ucuza ram alcam diye 1 2 hafta forumda sabahlayıp bütün sistemi bekletmezdim.