Çözüldü✓ Beyler hiçbir çözüm bulamadım bi el atın

Noxyy

80+
Reaksiyon skoru
157
20231121_140119.jpg
beyler rtx 4070ti kart var bu psu kablosu böyle üretildiği için mi üretim hatası diye mi bilmiyorum güç alamıyorum. 3 tane ekran kartı kablosu var 3ü de böyle Psu: Gigabyte Aorus 750watt Gold 135mm

güç girişini birtanesindeki girişin metali nerede içine kaçmış olabilir mi
Ekran Alıntısı.JPG

Yok kanka 3 ü de böyle 24 pinde de boş var ama anakarti çalıştırıyor ekran kartına güç gelmiyor yeni nesil mi ne çözemedim ama güç alamıyorum karta
anakart çalışır zaten onda problem olmazda bu ekran kartına giren kablolarda sıkıntı gözüküyor .Bendede termaltake 650 watt var şimdi baktım hepsinin içinde metal var

anakart çalışır zaten onda problem olmazda bu ekran kartına giren kablolarda sıkıntı gözüküyor .Bendede termaltake 650 watt var şimdi baktım hepsinin içinde metal var
Evet öyle olması lazım sıfır paketinden açtım 3 kablo da böyle çıktı eğer yeni nesil bi olay varsa bilemedim ama çalışmadığı gerçek

Hocam aldığınız yer ile iletişime geçin atığınız fotoda pinin birinde demir olmadığı gözüküyor böyle olmaması lazım elektrik aktaramaz bu şekilde ekran kartınıza da zarar verebilir.

Alıntıyı görüntülebeyler rtx 4070ti kart var bu psu kablosu böyle üretildiği için mi üretim hatası diye mi bilmiyorum güç alamıyorum. 3 tane ekran kartı kablosu var 3ü de böyle Psu: Gigabyte Aorus 750watt Gold 135mm
Icimden bi ses sana iade edilen ürün satildi gibime geliyor arkadaslarin dedigi gibi orxa metalin olmasi gerekir gigabayte global ile sonrasında vektron elektrik ile iletişime geç servis kaydı varmı kontrol ettir ben her aldigim urunu servise sorarim üreticiyede sorarim

Hocam aldığınız yer ile iletişime geçin atığınız fotoda pinin birinde demir olmadığı gözüküyor böyle olmaması lazım elektrik aktaramaz bu şekilde ekran kartınıza da zarar verebilir.
Icimden bi ses sana iade edilen ürün satildi gibime geliyor arkadaslarin dedigi gibi orxa metalin olmasi gerekir gigabayte global ile sonrasında vektron elektrik ile iletişime geç servis kaydı varmı kontrol ettir ben her aldigim urunu servise sorarim üreticiyede sorarim
3 saat uğraşıp tüm girişlerin yerini değiştirdim falan en son 24 pinin bitişik kablosunda +8 pin daha varmış onu da taktım düzeldi. İlk defa görüyorum 24+8 pinin bitişik olup aynı anda takıldığını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri