RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,851
2. slota tak4 slot var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum APU lardada aynı şry olabilirdi
2. slota tak4 slot var
Hocam sen o RAMleri kaç MHz de kullanıyorsun?Hocam Bu Sorunun En Kolay Çözümü Tüm Parçaları Tek Tek Denemektir.Ancak Böyle Anlayabilirsiniz Hangisinde Sıkıntı Olduğunu
Arkadaş En İyisi Bilen Birini Bulup Tüm Parçaları Söktürüp O Arkadaşa TaktırsınPSU bozuk diye sana demiyoruz zaten. Ekran kartı olmadan görüntü gelmez kardeşim şaka mı yapıyorsun? Sendeki işlemci 10100F değil mi?
3000 mhz var Ancak DOCPye Alınca PC Sürekli Kendine Res Atıyor Bende 2933de KullanıyorumHocam sen o RAMleri kaç MHz de kullanıyorsun?
kankam ekran kartı olmadan görüntü gelmez çünkü işlemcin apu değilHayır beyler siz beni yanlış anladınız ekran kartı olmadan görüntü gelir PSU bozuk olamaz çalışıyor.
Sen Bu Arkadaşın Ne Yaptığını Anlayabildin Mi? Ben Hiçbir Şey Anlamadım.Montajda Bir Şeyi Yanlış Yaptı Galiba2. slota tak
psu ne sendekiHocam ekran kartını başka bir bilgisayarda denedim oyun oynadım furmark testi yaptım deli gibi çalışıyor vallabenim sisteme takınca bir cacık olmuyor.
Bende öyle hissediyorum bakalımSen Bu Arkadaşın Ne Yaptığını Anlayabildin Mi? Ben Hiçbir Şey Anlamadım.Montajda Bir Şeyi Yanlış Yaptı Galiba
tamam kardeşim bu kadar sinirlenme amacın ney bilmiyor olabilirim.PSU bozuk diye sana demiyoruz zaten. Ekran kartı olmadan görüntü gelmez kardeşim şaka mı yapıyorsun? Sendeki işlemci 10100F değil mi?
tamam2. slota tak
Hocam Tüm Parçaları Sökün4 slot var
Zalman ZM550 550W +80 Bronze var hocampsu ne sendeki
Ekran kartını tak ve dediğim gibi cMoS reset at.tamam kardeşim bu kadar sinirlenme amacın ney bilmiyor olabilirim.
tamam
başka bir psuda dene aynı sistemi kısaca psu değişZalman ZM550 550W +80 Bronze var hocam
Hocam Siz de Mi Kendiniz Montajladınız ?Zalman ZM550 550W +80 Bronze var hocam
Dursun Bence Hiç Dokunmasın.Belki Bozuk Değildir.Bozuk Olmayan Parça Bozulabilir.bir şey Yapmadan Bir Bilene DanışsınEkran kartını tak ve dediğim gibi cMoS reset at.
Ekran kartı takılı, RAM 2. slota tam takılı HDMI Ekran kartına takılı, şekilde;
Fişten çek, BIOS pilini çıkar, 2 dk bekle, geri tak, Fişi takıp başlat. Olması lazım.