Öneri Bilgisayar alma hakkında !

devlet neyi ellerki eşyaların fiyatının artması demek kdvden daha fazla para almak demek bencem ellemezler
Kankam devletin dönmesi lazım :) Biz norveç isveç gibi bir ülke değiliz beklemeyin onu :) Suriye diye bir meselemiz var bizim hatırlatırım. Yunan diye bir komşumuz var. Akdenizde sorunlar var devlete para ödemiceksinde nabıcaksın !

Kankam devletin dönmesi lazım :) Biz norveç isveç gibi bir ülke değiliz beklemeyin onu :) Suriye diye bir meselemiz var bizim hatırlatırım. Yunan diye bir komşumuz var. Akdenizde sorunlar var devlete para ödemiceksinde nabıcaksın !
işte devlet daha fazla para alabilmek için ellemez bencem fiyatları

dolar bencede düşecek dünya ekonomisi şuan kötü durumda bu korona geçtikten sonra doğru ilerlenirse dolar tahminim 4.50 seviyesini görebilir tabii ki de ekonomi uzmanı değilim ama böyle tahmin ediyorum

PC toplayacak adam parasını dolar yapmalı. Düşse de yükselse de parçanın fiyatı dolar bazında aynı kalacağı için zararı olmaz.

Ne istiyosan bütçene göre hevesin geçmeden almak lazım şahsen pc topladıgımda ben 3 gün kargoyu bekleyemedım 70 km yol gidip 1 gün erken aldım siz doların düşmesini bekleyebiliyosanız tebrıkler büyük sabır :) elindeki ile idare edebiliyosan bilemem ama imkanın varsa beklemeye değmez. şu günlerde evde yapabılcegın çok fazla bi aktivite yok. dolar düşer pc toplarsın bu sefer kullanacak vaktin olmaz diye düşünüyorum.

PC toplayacak adam parasını dolar yapmalı. Düşse de yükselse de parçanın fiyatı dolar bazında aynı kalacağı için zararı olmaz.
Ben 50 tllik yüklüyorum gibi olmadımı o :D

Ne istiyosan bütçene göre hevesin geçmeden almak lazım şahsen pc topladıgımda ben 3 gün kargoyu bekleyemedım 70 km yol gidip 1 gün erken aldım siz doların düşmesini bekleyebiliyosanız tebrıkler büyük sabır :) elindeki ile idare edebiliyosan bilemem ama imkanın varsa beklemeye değmez. şu günlerde evde yapabılcegın çok fazla bi aktivite yok. dolar düşer pc toplarsın bu sefer kullanacak vaktin olmaz diye düşünüyorum.
Çok duygusal oldu :) Kankam sende acayip sabırsızmışsın elimdeki bilgisayar radeon 520 intel grapich i5 1.80 ghz li bir bilgisayar :) Bu sene yerleştim üniversiteye yazın çalıştım bilgisayar dizmek için fakat olmadı şimdi cs go da bynogame ve gamesatışta satış yapıyorum sanırım dolar düştükten sonra çok efsane bir bilgisayarım olucak :)

Beklicez görücez :) Ben size doların 2 3 e düşücenin garantisini verebilirim.
Garantisini kimse veremez. Bu konunun uzmanı kişiler bile tam olarak ne olacağını kestiremiyor. Yaptıkları tahminlerde genelde max 1 haftalık sen nasıl garanti verebiliyosum anlamadim

Garantisini kimse veremez. Bu konunun uzmanı kişiler bile tam olarak ne olacağını kestiremiyor. Yaptıkları tahminlerde genelde max 1 haftalık sen nasıl garanti verebiliyosum anlamadim
2008 krizi senaryosu dönüyor çünkü şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,015
Üyeler
186,978
Son üye
komates
Geri