Bilgisayar ekipmanı önerisi

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
5000
Başlıkta dediğim gibi yeni bilgisayar aldım ve klavye , mouse , kulaklık lazım mouse dışında şuanlık fikrim yok. mouse için glorious model o düşünüyorum önerileriniz varsa yazabilirmisiniz

Bütçeyi arttırabilirim
bütçeyi artırabilirim diyorsun o yüzden ;
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html
klavye mouse hakkında pek bilgim yok.

Klavye madlions mad68he al en f/p ürün suan

hangisi daha önemli fiyat olarak biri daha pahalı biri daha ucuz çünki klavyeyle kulaklık arasında fiyat farkı çok misal

Klavye madlions mad68he al en f/p ürün suan
Kfhfidjfkfkfl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlıkta dediğim gibi yeni bilgisayar aldım ve klavye , mouse , kulaklık lazım mouse dışında şuanlık fikrim yok. mouse için glorious model o düşünüyorum önerileriniz varsa yazabilirmisiniz
Vxe R1
Akko Fun 60 Max
Machenike GX30 bitti gitti hepside fiyatının en iyisi.

ayrıca klavyende num tuşları ve mausunda macro tarzı şeyler istiyormusun ayrıca ne için kullanıcaksın oyunmu?

benim tavsiyem klavyede tarafında razer ornata güzel hem yazım işlerinde hemde oyunda güzel
ayrıca garanti tarafında muhattabın çok
mouse olarak biraz klasik fakat çoğu arkadaşımın yorumuna göre logitech in g300 serisi güzel heleki sabah akşam lol valo ve cs oynuyorlar
kulaklık olarak sana kalmış incelemelerini izleyebilirsin ben kullandığım için öneriyorum rampagenin thunder modeli var yandan mikrofonlu kafayada güzel oturuyor
tabi burdan bakıcağına incelemelere baksan daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,105
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri