SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Ben de alacagimda.Onerilerinizi bekliyorum .Kendi kullandiklarinizida yazarsanız iyi olur.
sen bensinkulaklığın sesini fullüyom
Lpatobun hoparlörü eğer etki etmiyorsa ekranın hoparlöürünü kullanıyorum ek bi masrafa gerek duymadım.Ben de alacagimda.Onerilerinizi bekliyorum .Kendi kullandiklarinizida yazarsanız iyi olur.
xiaomi mini speaker 2 var film falan izlerken onu bağlıyorum bana yetiyor ama çok bi beklentin olmasınBen de alacagimda.Onerilerinizi bekliyorum .Kendi kullandiklarinizida yazarsanız iyi olur.
Ben de aynısını yapıyorum da yatakdan film veya dizi izlerken ses biraz az geliyor.Yani PC uzak kalıyor.o yüzden hoparlör almam gerek.kulaklığın sesini fullüyom
Link varmı hocamGenelde kulaklık varken lazım olmuyor ama lazım olursa LG'nin bluetooth hoparlörünü kullanıyorum.
Benimki 1700 TL'ye çıkmış değmez.Link varmı hocam
1400 lira diyo hocam z333 e o kadar para yok beLogitech z313 kullaniyorum mük,z333 öneririm
Olabilir güzele benziyorBenimki 1700 TL'ye çıkmış değmez.
Şu model daha yeni ve daha ucuz:
LG XBoom Go PL5 Bluetooth Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG XBoom Go PL5 Bluetooth Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG XBoom Go PL5 Bluetooth Hoparlör özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Senin dediğin tam bana göre.Yanina telefon koymuyuveririm olur biter. Ses iyi geliyormu yani kullaniyorsanDark SP110. Ortalama bir hoparlör, fena değil. Yanına telefon koyunca cızırdıyor.
Böyle höparlöre kaçmıyın bunlar outdoor ev içinde pc başında yetersiz kalır 2+1 ses sitemlerine bakinOlabilir güzele benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin dediğin tam bana göre.Yanina telefon koymuyuveririm olur biter. Ses iyi geliyormu yani kullaniyorsan