Yardım Bilgisayar masası için koltuk önerisi

Reaksiyon skoru
76
Merhabalar şu anda masamda mutfak sandalyesi kullanmaktayım ve uzun süreli kullanımlarda sırt ağrıları gibi ağrılara sebep olabiliyor sert ve rahatsız bundan dolayı kendime bir oyuncu koltuğu veya olursa ofis koltuğu tarzı bir şey istiyorum koltukta önemli olan konfor olmalı çünkü belimde boynumda sağlık sorunları yaşıyorum en azından belimi vs boynumu destekleyecek bir model olursa sevinirim bütçe şu anda tam belli değil ama ortalama olarak max 8k diyebilirim sanırım daha uyguna olanlar varsa onlara da açığım her türlü yardımınızı bekliyorum teşekkürler

Şu oktan koltuğu önermeyin artık sıfır konfor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar şu anda masamda mutfak sandalyesi kullanmaktayım ve uzun süreli kullanımlarda sırt ağrıları gibi ağrılara sebep olabiliyor sert ve rahatsız bundan dolayı kendime bir oyuncu koltuğu veya olursa ofis koltuğu tarzı bir şey istiyorum koltukta önemli olan konfor olmalı çünkü belimde boynumda sağlık sorunları yaşıyorum en azından belimi vs boynumu destekleyecek bir model olursa sevinirim bütçe şu anda tam belli değil ama ortalama olarak max 8k diyebilirim sanırım daha uyguna olanlar varsa onlara da açığım her türlü yardımınızı bekliyorum teşekkürler
Xdrive anka 15li plus bak hawk fab a bulaşma berbat aldığıma bin pişmanım konfor yok habire tak tuk sesler alınmaz bu paralara

Ve hawkı aldım öyle bir rahatsız boyun yastığı var ki dedim bu beni boyun fıtığı eder onu söksen yaslanınca sanki duvara yaslanıyorsun gibi koltuk kucaklamıyor insanı o yüzden şu koltuğu yatırıp kanbur araba kullananlar gibi oturuyorum koltukta bir süre sonra bacaklara uyuşuyor (karıncalanma)oturma yerinden dolayı

Xdrive anka 15li plus bak hawk fab a bulaşma berbat aldığıma bin pişmanım konfor yok habire tak tuk sesler alınmaz bu paralara
hemen bakayım
güncelleme: kağıt üzerinden baktığımda güzel duruyor iki modelde tam müsait olunca inceleme videolarını bulursam onları da izleyeceğim anka modeli biraz daha iyi gibi geldi ama

Her birey aynı mı ki herkesin deneyimi aynı olsun ?
Ben 1 - 1.5 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum..
Evet olaya sadece koltuk diye bakıyorsan öyle tabi ben verdiğim paranın hakkını almak isterim tipinden bile belli konforsuz olacağı o bel yastığının sırt kısmındaki aptalca boşluktan aşağı kayması zaten başlıca konforsuzluk gelip bana marka savunucusu kesilme git yorumlarını oku sen koltuktan konfordan anlamıyorsan benim sorunum değil

Denemeden koltuk almayın
Valla o işi yaptım hawk aldım berbat bir şey oysaki gittim xdrive da koltuk deneyimledim anka ve 15 plus u beğendim ama o sıra almadım sonra forumdakilere kandık hawk aldık bin pişmanım şuan

Her birey aynı mı ki herkesin deneyimi aynı olsun ?
Ben 1 - 1.5 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum..
bel desteği bile yerinse durmuyor belin boşta kalıyor beli fıtık ediyor o kaçtığı içinde dim dik oturman gerekiyor bu zaten konforsuzluk yani gelip bana maval okuma

yaşadığım yerde maalesef bu tarz oyuncu koltuklarının satıldığı bir yer yok sadece mobilya mağzaları bulunmakta onlarda da ofis koltukları anca olabilir
İzmideysen xdrive var karabağlar aydın mahallesinde

bel desteği bile yerinse durmuyor belin boşta kalıyor beli fıtık ediyor o kaçtığı içinde dim dik oturman gerekiyor bu zaten konforsuzluk yani gelip bana maval okuma
Bu kadar agresif yaklaşırsan olmaz ama.. Yaşın 13 falansa tamam lakin büyükse yaşadığın hayata yazık.

Ben 4.5k'ya aldım, genel olarak memnunum diyorum. 1 - 1.5 Yıldır kullanıyorum diyorum marka fanlığı yapma diyorsun. Kullanıyorum dayı kullanıyorum. Bel desteğini çıkarttım, boyun desteği de takılı ama yaslanmıyorum o kadar.

Konforuna çok önem veriyorsan, tekli koltuk kullan.

Bu kadar agresif yaklaşırsan olmaz ama.. Yaşın 13 falansa tamam lakin büyükse yaşadığın hayata yazık.

Ben 4.5k'ya aldım, genel olarak memnunum diyorum. 1 - 1.5 Yıldır kullanıyorum diyorum marka fanlığı yapma diyorsun. Kullanıyorum dayı kullanıyorum. Bel desteğini çıkarttım, boyun desteği de takılı ama yaslanmıyorum o kadar.

Tartışmaya gerek yok konfora önem vermeyi tekli koltuğa bağlayan elemanla tartışmaya girmek saçmalık çünkü

Ha birde konfora önem vermiyorsan git bir zahmet mutfak sandalyesi kullan canım benim oyuncu koltuğunu bilgisayar başına konforlu oturmak için alıyoruz sen muhabbeti yanlış anlamışsın biz koltuğu oyuncu olduğumuz ve adı oyuncu koltuğu olduğu için kullanmıyoruz oyun oynarken edit, render, yazılım vb işler yaparken kıçımız belimiz ve boynumuz rahat olsun ağrı yaşamayalım veya fıtığı olanların fıtığı azmasın diye alıyoruz yanı senin anlayacağın dilde OYUNCU KOLTUĞUNU KEYİF OLSUN DİYE DEĞİL KONFORLU ŞEKİLDE BİLGİSAYAR BAŞINDA OTURSUNLAR DİYE ÜRETİYORLAR.

Kendi tecrübemden arkadaşım fab v4 aldı denemek istedim ve beğendim ama genel olarak xdrive yorumları da hoşuma gittiği için 15li plus almaya karar verdim, benim bel sorunum var gerçekten ağrılarım çok azaldı diyebilirim bu 2 koltuk arasındaki fark da bana kalırsa 2 tanedir 15 li plus ın kolçakları ileri geri oynamıyor ve en yüksekte fazla sallanıyor fab v4 de böyle bir sorun yok, 15 li plus ın boyun yastığı fab v4 dekinden daha rahat bana göre uzun saat bilgisayar başında vakit geçiriyorsan iş veya oyun için oyuncu koltuğu ama arada bir film izlerim 1 2 saat takılırım diyorsan fileli ofis koltuğu da işini görebilir.

Ben 4.5k'ya aldım, genel olarak memnunum diyorum. 1 - 1.5 Yıldır kullanıyorum diyorum marka fanlığı yapma diyorsun. Kullanıyorum dayı kullanıyorum.
Ben de 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum. Daha önce xdrive kullanıyordum. Hawk beni daha mutlu etti. 185 boyum var ve 80 kg.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,989
Üyeler
184,252
Son üye
bartin
Geri