Bilgisayar Mühendisliği Hakkında

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
24,847
Şuan 10. sınıfım. 2 seneye üniversite sınavı ve aklımda olan bölüm bilgisayar mühendisliği.

Ama bu konu hakkında çok bilgim yok.

Bildiğim kadarıyla bilgisayar mühendisliği kendi içinde, yazılım, donanım, network gibi dallara ayrılıyor.

Benim sorum şu :

Bu network, yazılım gibi dalları bilgisayar mühendisi olduktan sonra mı seçiyoruz yoksa hepsinin kendine özel bir TYT-AYT giriş puanı mı var?

Şuan 10. sınıfım. 2 seneye üniversite sınavı ve aklımda olan bölüm bilgisayar mühendisliği.

Ama bu konu hakkında çok bilgim yok.

Bildiğim kadarıyla bilgisayar mühendisliği kendi içinde, yazılım, donanım, network gibi dallara ayrılıyor.

Benim sorum şu :

Bu network, yazılım gibi dalları bilgisayar mühendisi olduktan sonra mı seçiyoruz yoksa hepsinin kendine özel bir TYT-AYT giriş puanı mı var?
ben 11.sınıfım kendine özel ayt tyt giriş puanı yok bizzat araştırdım bilgisayar mühendisliği bilgisayar mühendisliğidir yazılım mühendisliği vb var ama puanlara bakarsan bilg.mühendisliğinin neden daha iyi olduğunu az çok anlarsın
(Benim şahsi görüşüm bu yazılım mühendisliği okuyup böyle düşünmeyen detaylı bir şekilde açıklarsa sevinirim yanlış bir düşünceden de uzaklaşmış olurum )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,937
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri