Neler Yeni

Bilgisayar rastgele zamanda donup kalıyor?

lastkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
lastekez
arkadaşlar pc rastgele bir zamanda donup kalıyor bazen bir kaç saat çalışıp bazen açtıktan 10 dakika sonra zaman belirsiz yani aniden donup kalıyor ve bazen donduğunda kendisini yeniden başlatıyor bilgisayar bazende öylece kalıyor müdahale etmem gerekiyor donduğu sırada kasa çalışmaya devam ediyor fan led vs her şey çalışıyor gözüküyor dışardan sorun sizce nedir bilgisayarı alalı 1 ay bile olmadı.

sistem
rtx 4060
amd ryzen 5 7500f
32 ram
1tb ssd
750w 80+ bronz psu

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Mert
Memtest uygulamasıyla ram testi yapın. Sorun yoksa, sabit sürücüyü test edin.

quartle

80+ Gold
genelde ssd kaynaklı oluyor bu durum ssd modeli nedir

lastkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
lastekez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde ssd kaynaklı oluyor bu durum ssd modeli nedir
LEXAR LNM610 PRO 1TB NVMe PCIe Gen3 x4 Okuma 3300MB – Yazma 2600MB M.2 SSD (LNM610P001T-RNNNG)

ssd testi yaptım mükemmel olarak gösteriyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memtest uygulamasıyla ram testi yapın. Sorun yoksa, sabit sürücüyü test edin.
windows bellek testi ve memtest64 ile test yaptım ikisinde de problem çıkmadı

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Yunus Emre Uzun
arkadaşlar pc rastgele bir zamanda donup kalıyor bazen bir kaç saat çalışıp bazen açtıktan 10 dakika sonra zaman belirsiz yani aniden donup kalıyor ve bazen donduğunda kendisini yeniden başlatıyor bilgisayar bazende öylece kalıyor müdahale etmem gerekiyor donduğu sırada kasa çalışmaya devam ediyor fan led vs her şey çalışıyor gözüküyor dışardan sorun sizce nedir bilgisayarı alalı 1 ay bile olmadı.

sistem
rtx 4060
amd ryzen 5 7500f
32 ram
1tb ssd
750w 80+ bronz psu
yani hocam alakası var mı bilmiyorum seneler önce banada oluyordu ama sizin sistem yeni yine de söyliyim oyunda vs donunca ekran kitlenince control shift windows b yaptığınız ekran kartına reset atıyor bir nevi ekran düzeliyordu

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Mert
Diğer donanımlar için yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Hazır sistem olarak mı aldınız ? Hangi siteden ?

lastkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
lastekez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani hocam alakası var mı bilmiyorum seneler önce banada oluyordu ama sizin sistem yeni yine de söyliyim oyunda vs donunca ekran kitlenince control shift windows b yaptığınız ekran kartına reset atıyor bir nevi ekran düzeliyordu
denedim ama maalesef olmuyor

Diğer donanımlar için yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Hazır sistem olarak mı aldınız ? Hangi siteden ?
hazır sistem gaminggentr teknik servise göndermek daha mantıklı sorunu kendi başıma çözemedim bir türlü

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Mert

hazır sistem gaminggentr teknik servise göndermek daha mantıklı sorunu kendi başıma çözemedim bir türlü
Pc donduğu anda video kaydı açın. Durumu belgeleyip talep oluşturun. Garanti dahilinde onlar uğrasşın.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam belki yazılımsaldır format deneyebilirsiniz

lastkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
lastekez
Pc donduğu anda video kaydı açın. Durumu belgeleyip talep oluşturun. Garanti dahilinde onlar uğrasşın.
video kaydettim onlarla da iletişime geçtim sistemi göndermemi istediler aklıma takılan şu acaba parça uyumsuzluğu olabilir mi bazen 2-3 saat sorunsuz bir şekilde performans düşmeden oyunları oynuyorum çıktıktan sonra masaüstünde saçma bir şekilde donup kalıyor başka yerlerde ram anakart uyumsuzluğu falan diyen oluyor

hocam belki yazılımsaldır format deneyebilirsiniz
denedim oda olmadı

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Yunus Emre Uzun
video kaydettim onlarla da iletişime geçtim sistemi göndermemi istediler aklıma takılan şu acaba parça uyumsuzluğu olabilir mi bazen 2-3 saat sorunsuz bir şekilde performans düşmeden oyunları oynuyorum çıktıktan sonra masaüstünde saçma bir şekilde donup kalıyor başka yerlerde ram anakart uyumsuzluğu falan diyen oluyor

denedim oda olmadı
yani hocam hazır sistemde bir de gaminggen gibi bir sitede sanmıyorum uyumsuz parça vs gibi durumlar

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Mert

denedim oda olmadı
Olabilir, kendileri test etsin. Direkt gönderin. Geçmiş olsun.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,599
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Büyük ihtimalle Ssd hafıza Bad sectörlüdür.

Hd tune programında Error Scan bölümü var. Orada tarama yaparsan karşına çıkabilir kırmızı nokta şeklinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,275
Üyeler
170,335
Son üye
crownless1
Top Bottom