Bilgisayar topluyorum YARDIM

enes.exe

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
742
Maksimum 30bin bütçede pc topluyorum. Bugün vatan indiriminden beyaz xfx 9060xt 16gb çektim. Kalan parçalar için maksimum 13-14bin bütçe kaldı ve peşin fiyatına 3 taksit almak önceliğim. Parça tavsiyesi verir misiniz

Maksimum 30bin bütçede pc topluyorum. Bugün vatan indiriminden beyaz xfx 9060xt 16gb çektim. Kalan parçalar için maksimum 13-14bin bütçe kaldı ve peşin fiyatına 3 taksit almak önceliğim. Parça tavsiyesi verir misiniz
keşke beyaz almasaydınız bütçe sınırlı beyaz parçalar çok pahalı 14-15k ya adam akıllı bir şey çıkmaz hocam en az 20k falan ekstra lazım diğer parçalar için.

keşke beyaz almasaydınız bütçe sınırlı beyaz parçalar çok pahalı 14-15k ya adam akıllı bir şey çıkmaz hocam en az 20k falan ekstra lazım diğer parçalar için.
Ya sorma hocam siyah çift fan sapphire e kod kullandırmadı o 700 daha uyguna geliyodu. Mecburiyetten beyaz aldık. Sistemin beyaz olması şart değil. Performans önemli, göze kötü gelmesi sorun değil masanın altında olucak kasa zaten
Post automatically merged:

Bu arada bazı parçaları 2. El de alabilirim. 8400f yerine ikinci el 7500f düşündüm pinler anakartta olduğundam am5ler am4e göre daha az riskli sanırsam.

Geri