Emirhan Kayabaş
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 39
- İsim
- Emirhan Kayabaş
Herkese iyi günler. 2 yıla yakındır türknet 1000 mbps internet kullanmaktayım. Fakat son 1 aydır bilgisayarıma maksimum 100 mbps internet geliyor. Cat6 bir kablo kullanıyordum fakat eskidi diye ve bir kaç yerinde eziklik olduğu için resimdeki kabloyu satın aldım. Yorumlarına baktığımda bir kişi 1000 mbps internet için sıkıntı olmadığını söylemiş. İlk geldiğinde 1000 mbps interneti gördüm. Fakat sonradan yine 100 mbps e sınırlandı geçen haftaya kadar arada 1000 görüyordum fakat sonra tekrar 100 e düşüyordu. Son günlerde ise hep 100 e sabit. 15 dk önce ayarlar kısmında Ağ sıfırlama yerini gördüm. Oradan sıfırlama işlemini gerçekleştirdim ve bilgisayara yeniden başlat yaptıktan sonra 1 dakika 1000 mbps internet geldi. Sonra yine 100 e düştü. WAN kısmında 1000 mbps geldiğini görüyorum fakat bütün lan1/2/3/4 de bilgisayarıma 100 sınırı var. Türknet desteği kablodan sıkıntı olduğunu modeme 1000 in geldiğini söylüyor. Ne yapmamı önerirsiniz acaba? Sırf şu olay yüzünden format attım bilgisayara yine bir faydası olmadı. Şimdiden teşekkürler.