Neler Yeni

Bilgisayardan Hiç Anlamıyorum Gaming Laptop Önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murad Korkmaz
Merhabalar arkadaşlar şuan elimde kullandığım bi laptop var ben özelliklerden anlamıyorum. Bilgisayarım ucuz bir bilgisayar zamanında A101 den almıştım kullanmak için fakat oyun oynamaya başladığım için oyun laptobu almayı düşünüyorum fakat bilgisayardan anlamıyorum. Kullandığım Bilgisayar budur. Buna ek olarak parça vs takılıyor mu? Sıfır almaktan ise bu bilgisayara parça takarak toparlanabilir mi? Eğer toparlanır diyor iseniz ona göre parça yorumları yaparsanız sevinirim. Eğer toparlanmaz diyorsanız önceliğim ikinci el olmak üzere laptop önerilerinizi bekliyorum.

ventioNN

80+ Platinum
O laptopa pek bir şey yapamazsın. Bütçeni belirtirsen laptop önerisinde bulunabiliriz.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
1.si laptopa işlemci ekran kartı gibi parça takmak zor bunu direkt es geçebilirsin
2.si 2. olan her elektronik ürünün hatalı olabileceği bir ihtimal var garantisi devam ediyorsa alınabilir tabi ancak alışverişten sonra hesap sormak zor olur
3. ben monster notebook kullanıyorum gayet memnunum bütçe yazmadığın için şuna al diyemem ama butçenin el verdiği en güncel ekran kartlı modelini alırsan uzun zaman işini görecektir (ben hala gtx 1050 gpu modellerinden birini kullanıyourm)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murad Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O laptopa pek bir şey yapamazsın. Bütçeni belirtirsen laptop önerisinde bulunabiliriz.
bütçe ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki yani sizlerden tavsiye bekliyorum maddi olarak sıkıntıda biri değilim fakat kalkıpta çok para vermek istemiyorum anlamadığım içinde size danışıyorum

1.si laptopa işlemci ekran kartı gibi parça takmak zor bunu direkt es geçebilirsin
2.si 2. olan her elektronik ürünün hatalı olabileceği bir ihtimal var garantisi devam ediyorsa alınabilir tabi ancak alışverişten sonra hesap sormak zor olur
3. ben monster notebook kullanıyorum gayet memnunum bütçe yazmadığın için şuna al diyemem ama butçenin el verdiği en güncel ekran kartlı modelini alırsan uzun zaman işini görecektir (ben hala gtx 1050 gpu modellerinden birini kullanıyourm)
ikinci el laptoplara güvenemiyorum tam olarak yani hiç olumlu yorum görmedim henüz herkes alma diyor yine de siz nasıl tavsiye edersenşz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ek olarak intel ile amd arasında kalıyorum bu konuda da karar veremiyorum. İzlediğim ve araştırmalarım ve amd işlemci gösteriyor özellikle amd ryzen şuan çok ileride görünüyor

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
bütçe ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabi ki yani sizlerden tavsiye bekliyorum maddi olarak sıkıntıda biri değilim fakat kalkıpta çok para vermek istemiyorum anlamadığım içinde size danışıyorum

ikinci el laptoplara güvenemiyorum tam olarak yani hiç olumlu yorum görmedim henüz herkes alma diyor yine de siz nasıl tavsiye edersenşz

Ve ek olarak Intel ile AMD arasında kalıyorum bu konuda da karar veremiyorum. İzlediğim ve araştırmalarım ve AMD işlemci gösteriyor özellikle AMD ryzen şuan çok ileride görünüyor
Hangi oyunları oynayacaksınız ?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Bütçe ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murad Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss

Ve ek olarak Intel ile AMD arasında kalıyorum bu konuda da karar veremiyorum. İzlediğim ve araştırmalarım ve AMD işlemci gösteriyor özellikle AMD ryzen şuan çok ileride görünüyor

ben 2. el kullanıyorum ama heryerini kontrol ettik tüm donanım ve tüm sistemi sıkıntısızdı
amd intel farkıysa laptopta çok fazla bir şey anlaşılacağını sanmıyorum benim işlemcim 7300 ama cok nadiren oyunlarda 3.2 ghz e çıkıyor istersen oyun testlerine bakabilirsin alacağın ürünün zaten işlemcilerin ekran kartını besleyeceği şekilde ayarlayıp ürettiklerinden sorun çıkmaz

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Metin2 cs go PUBG tarzı oyunlar oynayacağım

hocam bütçe ile ilgili cevapları yukarıda yazdım ne kadar uygun o kadar iyi zaten çok ahım şahım bir bilgisayar aramıyorum yazdığım oyunları oynatsa yeterli benim için
1050 li laptop(sıfır için) isiniİzi görecektir. İşlemci intel olursa daha iyi ama olmazsa da AMD üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,246
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom