hocam sizce 120mm için kule mi yoksa sıvı mıStok soğutucu ise de olur uzun süre çalışmasından kasanın filtrelerinin toz tutmasından da olur bana kalırsa kasanızı yıkayıp kule tipi cooler master, paranız yetiyorsa nzxt sıvı soğutucu almanızı tavsiye ederim
Valla paranız yetiyorsa bir sıvı soğutucu alınhocam sizce 120mm için kule mi yoksa sıvı mı
Tozdur temizlemekten falan derdide olmaz sadece 2 seneye bir sıvılarını değiştirmeniz yeterli olacakhocam sizce 120mm için kule mi yoksa sıvı mı
kasa fanı bir de termal macun yenilemesi yapın. fanlarınızı temizleyin. Bilgisayarınız laptop ise altındaki soğutucuyu aktifleştirin yada alın.rdr2 oynuyorum ayarlarım optimize edilmiş ayarlarda pc boşta 65 derece filan oluyor soğutucu amdnin stok soğutucusu işlemcim r5 5600 ekran kartım asus rx 6700xt 12gb anakartım asus prime B450M-K II120mm bir kule tipi yada sıvı soğutma arıyorum kasanın camı o kadar sıcak oluyor ki sucuk pişircem yani o kadar çok sıcak oluyor ekran kartım 60 dereceyi geçmiyor kasam:
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Soketi nedir anakartınönerebileceğiniz bir model var mı hocam
+ Bilgisayar da kaynak kullanımında tasarrufa gidin. Arkadaki programları az şekilde açın ve kendinize bir sınır koyun. Bilgisayarınızı zorlayacak oyunları düşük grafiklerde çalıştırın. Termal Macun yenilemesini acilen yapın. Ayriyeten bir virüs taraması da yapın, belki birşeyler çıkar. Bu konuda önerebileceğim tek antivirüs, Kaspersky olacaktır.kasa fanı bir de termal macun yenilemesi yapın. fanlarınızı temizleyin. Bilgisayarınız laptop ise altındaki soğutucuyu aktifleştirin yada alın.
hocam pcyi yeni aldım ne termal macunu yavkasa fanı bir de termal macun yenilemesi yapın. fanlarınızı temizleyin. Bilgisayarınız laptop ise altındaki soğutucuyu aktifleştirin yada alın.
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-k-ii/techspec/ anakartım bu hocam ben pek bilmiyorumSoketi nedir anakartın
kaspersky kullanıyorum zaten hocam+ Bilgisayar da kaynak kullanımında tasarrufa gidin. Arkadaki programları az şekilde açın ve kendinize bir sınır koyun. Bilgisayarınızı zorlayacak oyunları düşük grafiklerde çalıştırın. Termal Macun yenilemesini acilen yapın. Ayriyeten bir virüs taraması da yapın, belki birşeyler çıkar. Bu konuda önerebileceğim tek antivirüs, Kaspersky olacaktır.
Seçim 1hocam pcyi yeni aldım ne termal macunu yav
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b450m-k-ii/techspec/ anakartım bu hocam ben pek bilmiyorum
uyar hocamhocam bu sıvı soğutucu benim kasaya uymaz gibi sanki