Bilgisayarım Açılmıyor yardım

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
829
Merhaba dün gece cs oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve prize takılı 3lü fişi çektim 3lü fişe bağlı kasa ve monitör

az önce Fişi taktım monitöre kasaya elektrik geliyor psu da elektrik var ama düğmeye basınca bilgisayar açılmıyor sorunn ne olabilir anakart mı yandı acaba kullandığım 3 lü fişten dolayı lütfen dostlar yardımınıza çok ihtiyacım var sistem özelliklerim imzamda yazıyor

Merhaba dün gece cs oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve prize takılı 3lü fişi çektim 3lü fişe bağlı kasa ve monitör

az önce Fişi taktım monitöre kasaya elektrik geliyor psu da elektrik var ama düğmeye basınca bilgisayar açılmıyor sorunn ne olabilir anakart mı yandı acaba kullandığım 3 lü fişten dolayı lütfen dostlar yardımınıza çok ihtiyacım var sistem özelliklerim imzamda yazıyor
acilmityor derken fanlar donuyor ama calismiyor mu yoksa direkt olarak hic guc yok mu pc de . ona gore yazayim

Fanlar falan dönüyor mu? Anakartlarda genelde bir ışık veya ses olur anakartta herhangi bir güç girişi ibaresi var mı?

acilmityor derken fanlar donuyor ama calismiyor mu yoksa direkt olarak hic guc yok mu pc de . ona gore yazayim
fanlar dönmüyor ama kulaklığım usb portuna takılı onun ışığı geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar falan dönüyor mu? Anakartlarda genelde bir ışık veya ses olur anakartta herhangi bir güç girişi ibaresi var mı?
anakartta ışık falan göremedim

PSU yada anakart ihtimali kaliyor geriye.

maalesef bu konuda ben yardimci olamam o yuzden. psu ve anakart arizasinda daha donanimli arkadaslar var ise onlar yardimci olurlar sana gorurler ise konuyu.

PSU yada anakart ihtimali kaliyor geriye.

maalesef bu konuda ben yardimci olamam o yuzden. psu ve anakart arizasinda daha donanimli arkadaslar var ise onlar yardimci olurlar sana gorurler ise konuyu.
psuda sıkıntı yok sanırım çünkü düz bağlayınca çalıştı anakarta takınca elektrik gelmiyor çalışmıyoe

Kral eski kasalarda power düğmesi bozulabiliyor zamanla. Anakart üzerinden çalıştırmayı biliyorsan öyle deneyebilir misin?
Anakartın yanmasına sebep olacak bir durum görmüyorum.

Ram kaç tane takılı? rami çıkar ramsiz aç. Sonra fişi çek rami tak devam et.
Yakın zamanda bios update yaptınız mı?
Secure boot a girip bios gelince tabi delete keys ve restore factory keys yapın.

PC açma tuşuna bastıktan sonra bip sesi geliyor mu
Hayır böyle click diye bir ses geliyor

Kral eski kasalarda power düğmesi bozulabiliyor zamanla. Anakart üzerinden çalıştırmayı biliyorsan öyle deneyebilir misin?
Anakartın yanmasına sebep olacak bir durum görmüyorum.
Power düğmesi çalışıyor sanırım peki anakarttan nasıl açabilirim

Secure boot a girip bios gelince tabi delete keys ve restore factory keys yapın.
1 ram takılı bios update yapmadım secure boota bilemem çünkü açılmıyo

ram kaynakli olsa pc fanlari ve isiklari calisirdi. anakart %90 cunku usb port isigi da yaniyor diyor , orasi direkt psu 5V a bagli sonucta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,920
Üyeler
183,030
Son üye
hoko
Geri