biraz sıkıntılı bir işlem olduğunu biliyorum o yüzden hiç kurcalamadım. güncellemenin performansa ne derece etkisi oluyor ? pc aldığımdan beri ne kendim ne bilgisayarcıda güncellettirdim. dikkatlice güncellememi önerir misiniz yoksa gerek yok boşver mi ?
biraz sıkıntılı bir işlem olduğunu biliyorum o yüzden hiç kurcalamadım. güncellemenin performansa ne derece etkisi oluyor ? pc aldığımdan beri ne kendim ne bilgisayarcıda güncellettirdim. dikkatlice güncellememi önerir misiniz yoksa gerek yok boşver mi ?
Hocam sıkıntılı bir işlem falan değil göz korkutmak amaçlı söyleniyor onlar 2 dakikada halloluyor ve Bios güncellemesi birçok hatanın önüne geçen önemli bir güncellemedir yapılması gerekmektedir kendin yapabilirsin basit bir şey sadece flash disk gerekiyor. Sadece bu da değil Windows ve Ekran kartı güncellemeleri de düzenli olarak yapılması gerekir. Bilgisayarına sahip çıkıp her şeyiyle ilgilenmen öğrenmen gerekiyor. Bunlardan kaçma yaşayıp öğren.
Birincisi eger bu islemi yapmak istiyorsan youtube uzerinde yapan birini bul ve izle. Kolay bir surec. Fakat bu guncellemenin performansa bir etkisi yoktur, bunu bil. Benim de boyle bir ihtiyacim oldu. Sebebim ise su idi; yeni nesil i7 islemciyi anakart biosu eski oldugu icin gormuyordu. Ben de bir usb yardimiyla bios'u bios uzerinden guncelledim. Ve islemcim calisti.
Etkisi olmaz. Yeni işlemci takacağın zaman işe yarayabilir hangi soket kullanıyorsn artık DDR4 ise ya da RAM freakanslarını yüksek kullanabilmek için işe yarayabiliyor çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum sistem stabil ise. Windows Update hiç yapmam. çok hızlı bir şekilde oluyor korkmana gerek yok.