ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,850
Bitfenix baya iyi özellikleri ve tipi bakimindanBende lt720 düşünüyordum da oda sesli çalışıyormuş. R7 7700 rahat soğutur bitfenix
Bitfenix baya iyi özellikleri ve tipi bakimindanBende lt720 düşünüyordum da oda sesli çalışıyormuş. R7 7700 rahat soğutur bitfenix
240lık versiyonu deneyimleyen yok sanırım ama sitesinde 360lık model için verilen sıcaklık değerleri doğru 240 da iyidir diye düşünüyorum.7500 f var bunun 240 ligini alsam beyaz sistemime nasıl olur sizce
Pompa sesi ve fan sesi ne durumda peki hocam?Ben 360 ve 240lık versiyonlarını iyi inceledim aralarında ucurum soğutma performansı yok 240 ta tercih edilebilir soğutma iyi gerçekten de 1 ay oldu severek kullanıyorum gunluk standart ölcumlerboş ve yukte bu sekilde
peki kasanın şıklığı halismi hocam yaÜrün elime ulaştı kurulumu yaptım pompayı full devirde çalıştırıyorum ses neredeyse hiç yok 6000 rmp de çalışıyor bir kaç oyun oynadım fazla test edemedim sıcaklıklar çok iyi önceden 90 95 lere çıkan sicaklak 60 civarı ortalama ki 7600x ısınan bir işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet elimde mx4 vardı şimdilik onu sürdüm thermal grizzly kryonaut bu ürünü almayı planlıyorum
Teşekkürler kasa Antec P20c şuanda gerçi degiştirdim kasayı ama gerçekten fiyatına göre mükemmel diyebilirimpeki kasanın şıklığı halismi hocam ya