Hocam peki fan ayarların nedirBen aldım hocam. 13900k kullanıyorum böyle bir soğutma görmedim. 6100 rpm de donuyor pompa devri ve ses yok gibi ölçmeye calistim 19db cikiyor. Fanları 1000rpm e bile cikmadan cok sessiz bir sekilde sogutuyor. Yaninda ekstra coolant sivisi cikti kutudan o ekstraymis icinde varmis radyatörlerin yani termal macun cikti 13.5 kw lık testler doğruymuş kontrolünü yaptım. Oldukca başarılı tavsiye ederim. H150 alacaktim. Buna sans vermek istedim. İyi ki de almışım görünüm ve soğutma süper. Argb fanlar ve pompa hepsini bağladım. Fanlar lianli gibi birbirine bagliyorsun en son anakarta tek kabloyla takip bagliyorsun pratik hemde.
Al geç hocam hiç düşünme. H150 capellix elite ayarinda soğutucu hem daha düşük hem daha iyi soğutuyor. Ben 13700k da kullanıyorum sitede ilk alıp şans veren benim herkes markacı oldugu icin sans vermek istememistir. Pişman olmazsın custom gibi havası olması cabasi zaten bir tane daha aldim.Hocam peki fan ayarların nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
7800x3d için alınır mı performansı iyi mi
Auto fan ayarı. Msi centerdan pompa 6k da donuyor.Hocam peki fan ayarların nedir
7800x3d için alınır mı performansı iyi mi
Pompanın tam hızda dönemdi iyiymiş öyle diyorlarAl geç hocam hiç düşünme. H150 capellix elite ayarinda soğutucu hem daha düşük hem daha iyi soğutuyor. Ben 13700k da kullanıyorum sitede ilk alıp şans veren benim herkes markacı oldugu icin sans vermek istememistir. Pişman olmazsın custom gibi havası olması cabasi zaten bir tane daha aldim.
Auto fan ayarı. Msi centerdan pompa 6k da donuyor.
Son hizi 6k rpm zaten normal ona müdahâle etmeyin.Pompanın tam hızda dönemdi iyiymiş öyle diyorlar
kral lt720 mi bumuÇalışma mantığı Lian Li Trinity II Performance mantığında çalışıyor. Pompa devrini arttırmışlar. 5500 devir. Ses seviyesi 19 DB yazmışlar. 5500 devirde 19 dB ses olursa çok iyi ve orada bir kaç sıvı soğutma ile karşılaştırmışlar. Ben sonuçların doğru olduğuna inanıyorum. Çünkü bu devir ile çok hızlı devirdaim yapar. Denenir.
Fan hava akışı normal ama basıncı çok yüksek. 3.0 mm h2o. Hemen hemen 140mm fan performansında.
hangisi alnıır kral bu gün alcamÜrün iyi bir ürün şahsen ben lt720 ile kapistiriyorum hatta daha da iyi sogutabilir
Cube 360kral lt720 mi bumu
alan varsa lt720mi alınır bumu bilgisi olan varmı
hangisi alnıır kral bu gün alcam
ne gibi fark var aralarındaCube 360
Pompa hızı tasarımne gibi fark var aralarında
yük altında kaç derece ve boşta iken kac derece söyleyebilirmisiniz alev topunu soğutabiliyorsa o sıvı soğutma benim icin basarilidirBen aldım hocam. 13900k kullanıyorum böyle bir soğutma görmedim. 6100 rpm de donuyor pompa devri ve ses yok gibi ölçmeye calistim 19db cikiyor. Fanları 1000rpm e bile cikmadan cok sessiz bir sekilde sogutuyor. Yaninda ekstra coolant sivisi cikti kutudan o ekstraymis icinde varmis radyatörlerin yani termal macun cikti 13.5 kw lık testler doğruymuş kontrolünü yaptım. Oldukca başarılı tavsiye ederim. H150 alacaktim. Buna sans vermek istedim. İyi ki de almışım görünüm ve soğutma süper. Argb fanlar ve pompa hepsini bağladım. Fanlar lianli gibi birbirine bagliyorsun en son anakarta tek kabloyla takip bagliyorsun pratik hemde.
çokmu fark ediyoPompa hızı tasarım