Neler Yeni

bizim suçumuz ne biz ne yaptık onları ödüyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
<3<3<3<3
Bir de şu konular hep uyuma saatime denk gelmese daha iyi olucak. Bu konular neden acaba hep geceleyin tartışılıyor.

Ya bu arada söylemeden edemeyeceğim, yani ortamı yumuşatmaya falan çalışma bence. Moderatörler horul horul uyuyor işte, biz de tartışıyoruz burada. Bırak şöyle işler biraz kızışsın yani.
Sen belki insanlar kırılmasın diyorsun ama ben burada kan görmek istiyorum vahşet istiyorum. Her forumda "arkadaşlar lütfen siyaset olmasın" gibisinden 1816711 tane mesaj görünce bayat tadı veriyor artık. Hayır bir de mesaj yazarak konuyu sürekli uplayıp sıcak tutuyorsun. Bu arada laflarım sana değil yani kişisel anlama.
Ne gereği var bence insanlari kutuplaştırmaya

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Neyse ben kasamı toplamaya devam edem hayırlı geceler.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
30 Gün fabrikada 11 saat çalışacağım 1 gün tatilim olacak ve 5L sıvı yağın 70 lira oldugu bir yerde 2700 lira alacağım? Ip ve sandalye alma fikri cık aklımdannn. :(

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,748
İsim
Taha yücel
Taktiği buldum la her hafta siyasi ile konu açsam hızlıca gold olurum reaksiyonda kasarım konuyu 2.3k hit almıs 200 küsür mesaj:D

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Taktiği buldum la her hafta siyasi ile konu açsam hızlıca gold olurum reaksiyonda kasarım konuyu 2.3k hit almıs 200 küsür mesaj:D
Hit bir anlam ifade etmiyor ki? Mesaja da katkı sağlamıyor.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,748
İsim
Taha yücel
30 Gün fabrikada 11 saat çalışacağım 1 gün tatilim olacak ve 5L sıvı yağın 70 lira oldugu bir yerde 2700 lira alacağım? Ip ve sandalye alma fikri cık aklımdannn. :(
Olum yaşamak her zamam güzeldir yapma zorluklari ne kadar kötü olsada cıkar onu aklından
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hit bir anlam ifade etmiyor ki? Mesaja da katkı sağlamıyor.
Olsun benim için hawli

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
<3<3<3<3
Bir de şu konular hep uyuma saatime denk gelmese daha iyi olucak. Bu konular neden acaba hep geceleyin tartışılıyor.

Ya bu arada söylemeden edemeyeceğim, yani ortamı yumuşatmaya falan çalışma bence. Moderatörler horul horul uyuyor işte, biz de tartışıyoruz burada. Bırak şöyle işler biraz kızışsın yani.
Sen belki insanlar kırılmasın diyorsun ama ben burada kan görmek istiyorum vahşet istiyorum. Her forumda "arkadaşlar lütfen siyaset olmasın" gibisinden 1816711 tane mesaj görünce bayat tadı veriyor artık. Hayır bir de mesaj yazarak konuyu sürekli uplayıp sıcak tutuyorsun. Bu arada laflarım sana değil yani kişisel anlama.
He şunu da belirteyim. Konuşarak birşeyin çözüldüğü yok. Herkesin yaptığı bu zaten konuşmak. O yüzden ülke geneli bu halde. Sen burda istediğin kadar istediğin kadar tartış. Herşeyin bir dozu olmalı. Saatlerce bunu devam ettirmek gereksiz olduğu gibi , çözümde sunmuyor vakitte kaybettiriyor. Boş iş. Kendinizi geliştirin boşverin bunları siyaseti yapan var bu ülkede size mi kaldı 😁

robin

80+ Silver
He şunu da belirteyim. Konuşarak birşeyin çözüldüğü yok. Herkesin yaptığı bu zaten konuşmak. O yüzden ülke geneli bu halde. Sen burda istediğin kadar istediğin kadar tartış. Herşeyin bir dozu olmalı. Saatlerce bunu devam ettirmek gereksiz olduğu gibi , çözümde sunmuyor vakitte kaybettiriyor. Boş iş. Kendinizi geliştirin boşverin bunları siyaseti yapan var bu ülkede size mi kaldı 😁
evet malasef bize kaldı. çünkü siyaseti bozdular. siyaset konuşmayı kutuplaştırma olarak görüyorlar şaka gibi.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ne oluyor burda ? Bir kıvılcım patlasa herkes birbirine giricek ,sakin ve dürüst konuşup tartışalım....

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Herkes konuya doyduğuna göre ben tatlıları ikram edeyim.
images (6).jpeg
images (5).jpeg
51rXy-7MR2L._AC_SY400_.jpg
images (4).jpeg
images (3).jpeg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom