Valla iyi parçaymış gerçektenGerçekten merak ediyorum, türkiyedeki büyük sitelerin hepsi farklı adlarla indirimlerini yaptı.
Gerçek Black Friday'e stok kalmamış bile olabilir.
Şunun türkiyeye geleceği günü merakla bekliyorum ayrıca.![]()
Doomslayer Mug Doomguy Helmet Decal Customizable Birthday Gift Gamer Geek Gifts DOOM2 - Etsy
This Steins item by DenmarkLeatherCo has 254 favorites from Etsy shoppers. Ships from Poland. Listed on Jun 29, 2024www.etsy.com
Kanka bazen akakçede de indirimli ürünü göstermiyor bilmiyorum farkettin mi fiyatları çok oynattıklarından dolayı mıdır nedirkanka akakçeye bakabilirsin gerçek indirim arıyorsan
İtopyadan PC alacaktım Ocak da ama bios falan biz güncelliyormuşuz herşeyi biz yapıyormuşuz bende tam inanmıyorum yabileceğime başka sitelere bakacamRyzen 5 3600 1500 TL 'ye düşsün itopya duy sesimizi b550 vdh wifi 800 TL istiyoruz msi mag forge 100r 400 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
itopyadada deli gibi kargo parası var ya bir şey alıyosanız +10 +15 kargo fiyatı koyun bi de istanbulda değilseniz
Kolay youtube da videodan baka baka yaparsanız gözünüzde büyültmeyin.İtopyadan PC alacaktım Ocak da ama bios falan biz güncelliyormuşuz herşeyi biz yapıyormuşuz bende tam inanmıyorum yabileceğime başka sitelere bakacam
Zor geldi donanım arşivinden izledim bios flasha atıp bi daha diske atılacakmış denileni bile anlamadımKolay youtube da videodan baka baka yaparsanız gözünüzde büyültmeyin.