Neler Yeni

BLADE-1050Ti vs. PC HOCASI-GG1

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Sistemler arasında sadece ekran kartı farkı var ama bütçem kısıtlı. Oynadığım oyunlar cs:go, valorant, lol tarzında yani yeni nesil oyun fazla oynamıyorum. Sizce bütçeden dolayı gtx 1050Ti tercih edilir mi?

whoamii

80+ Silver
Max bütçen ne kadar?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
Sistemler arasında sadece ekran kartı farkı var ama bütçem kısıtlı. Oynadığım oyunlar cs:go, valorant, lol tarzında yani yeni nesil oyun fazla oynamıyorum. Sizce bütçeden dolayı gtx 1050Ti tercih edilir mi?

buyur aynı fiyata daha iyisi

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımın için fakat bu sistemi de gördüm ama işlemciden dolayı pek yanaşmak istemedim malûm 1600af ile aralarında dağlar var

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sistem çok güzeldr 1200 sisteme bence o kadar para verilmez.

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer

bütçeyi sorun etmiyorsan (500tlye değer) pc hocası al. 1650 çoğu oyunu açar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bütçeyi sorun etmiyorsan (500tlye değer) pc hocası al. 1650 çoğu oyunu açar
Site yanlış bilgi veriyor hocam.
hocam sizce attığım sistemler arasında yorumunuz nedir?
İki sistemde de aynı işlemci anakart ssd psu kasa bulunuyor.
Şimdi anakart seni bir süre götürür ileride b450 anakarta geçersin iyi olur. Ssd kronik sorunlu ikisininde ileride ssd bozulur kesin değişmesi gerekiyor. Psu ve kasayı alınır mı diye google de arattığımda herkes kötü demiş bana da psu güven vermedi. Alacaksanız eğer pc hocası gg1 sistemi alın bir ay sonra bütçe olursa derhal psuyu değiştirin. Bir kaç ay sonra ssd değiştirin ssd kötü çünkü.

whoamii

80+ Silver
Neye göre daha iyi? Bilip bilmeden konuşmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bütçedeki hazır sistemler bence fiyatını hak etmiyor, onun yerine parçalardan birkaçını 2. elden alarak çok daha güzel bir şey çıkarılabilir. Ancak illa sıfır olsun dediğimizde PC HOCASI-GG1 daha fazla FPS verir. Sistemdeki SSD kronik sorunlu ve PSU'ya pek güven olmaz. Fakat şuan ufak çaplı bir araştırma yaptım ve sanırım bu fiyata daha iyisi bulunmuyor. Ben yine de 1-2 parçayı 2. elden almanızı öneririm :D

Son düzenleme:

keremkse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Köse
Site yanlış bilgi veriyor hocam.

İki sistemde de aynı işlemci anakart ssd psu kasa bulunuyor.
Şimdi anakart seni bir süre götürür ileride b450 anakarta geçersin iyi olur. Ssd kronik sorunlu ikisininde ileride ssd bozulur kesin değişmesi gerekiyor. Psu ve kasayı alınır mı diye google de arattığımda herkes kötü demiş bana da psu güven vermedi. Alacaksanız eğer pc hocası gg1 sistemi alın bir ay sonra bütçe olursa derhal psuyu değiştirin. Bir kaç ay sonra ssd değiştirin ssd kötü çünkü.
gerçekten çok uzun süredir araştırıyorum. ssd ssd nin kronik sorunlu olduğu aşikâr fakat kimi kullanıcı hiç sorun çıkarmadı diyor. anladığım kadarıyla düşükte olsa biraz şans işi. psu ve kasaya hiç bakmamıştım uyardığınız için teşekkürler
Neye göre daha iyi? Bilip bilmeden konuşmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bütçedeki hazır sistemler bence fiyatını hak etmiyor, onun yerine parçalardan birkaçını 2. elden alarak çok daha güzel bir şey çıkarılabilir. Ancak illa sıfır olsun dediğimizde PC HOCASI-GG1 daha fazla FPS verir. Sistemdeki SSD kronik sorunlu ve PSU'ya pek güven olmaz. Fakat şuan ufak çaplı bir araştırma yaptım ve sanırım bu fiyata daha iyisi bulunmuyor. Ben yine de 1-2 parçayı 2. elden almanızı öneririm :D
ikinci el tercih etmek istemiyorum. birincisi mining olayı bu kadar yaygınken neyin ne olduğunu bilmek biraz zor, ikincisi 2. el de olsa insanlarda fiyatları uçuruyor o yüzden o topa hiç girmek istemiyorum. sizin de söylediğiniz gibi bu bütçeye şu an daha iyisi yok bu mantıkla düşününce ssd ve psu için risk alınabilir sanki

Top Bottom