Yunus "Sessiz"
80+
- Reaksiyon skoru
- 271
Wordpress olmalı, bloggerdan taşıyabilirsin ama hiç aksiyona gerek yok.Hocam bütçe 350 değil. Ortada bütçe yok.
0.
Direkt WordPress mi Blogger mı daha iyi?
Wordpress olmalı, bloggerdan taşıyabilirsin ama hiç aksiyona gerek yok.Hocam bütçe 350 değil. Ortada bütçe yok.
0.
Direkt WordPress mi Blogger mı daha iyi?
Doğrudan wordpress üzerinden açÖnerdiğiniz bedava host ve alan adı sağlayan var mı?
Hayır ama veridyen yıllık 130 TL ücrete, başlangıç için yeterli CPANEL bayi hosting veriyor. Kullanmadım ama önerdiklerimiz memnun kaldı.Önerdiğiniz bedava host ve alan adı sağlayan var mı?
o zaman blogger üzerinden aç hem kullanımı kolay. Baktın oluyor direkt wp'ye geçersin.@Yunus "Sessiz" beleşçi gibi görünmek istemiyorum ama ben paranın boşa gitmesine çok üzülürüm.
Yani açtım .com u 150 liraya. Sonra yazı yazmam hevesim kaçar boşa gider vesaire
Açarken WordPress.com Dan değil.Doğrudan wordpress üzerinden aç
Sana niyet kendime kısmet çıktı. Blog açmamdaki en büyük teşvik edici sensino zaman blogger üzerinden aç hem kullanımı kolay. Baktın oluyor direkt wp'ye geçersin.
Sana bir teklifim varAçarken WordPress.com Dan değil.
. Org Dan açacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sana niyet kendime kısmet çıktı. Blog açmamdaki en büyük teşvik edici sensin
İşi öğrenme amaçlı gel bizim sitede yaz, sonra neyin ne olduğunu öğrendikten sonra kendine yol çizersin.Nedir?
Bu çok cesur bir teklif sizin açınızdan.İşi öğrenme amaçlı gel bizim sitede yaz, sonra neyin ne olduğunu öğrendikten sonra kendine yol çizersin.
Kimse anasının karnından iş bilerek çıkmıyor.Bu çok cesur bir teklif sizin açınızdan.
Nerden belli benim kaliteli yazılar yazacağım?![]()
Deneyimsiz eleman aranıyor misali.Kimse anasının karnından iş bilerek çıkmıyor.
Bilgisayara geçince size haber veririmKimse anasının karnından iş bilerek çıkmıyor.