Çözüldü✓ Bu bilgisayar Kaç tl eder

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
10
https://shbd.io/s/mQEzZ9OB bu ilandaki cihaz kaç tl eder not cihaz benim değil sadece link ilanda olduğu gibi windows 10 yüklü değil
Win 8
Format atıldı
Hiç biryerinde çizik yok
Bataryası sağlam
Kkavyesi sağlam
Mouse hediye

https://shbd.io/s/mQEzZ9OB bu ilandaki cihaz kaç TL eder not cihaz benim değil sadece link ilanda olduğu gibi windows 10 yüklü değil
Win 8
Format atıldı
Hiç biryerinde çizik yok
Bataryası sağlam
Kkavyesi sağlam
Mouse hediye
Çok çok pahalı. Ederi 2500 TL'den bir kuruş fazla değildir . 8 yıl geçmiş şaka gibi fiyat. Batarya masrafı var. Bugün yarın klavye hatası olur. Anakart Allah'a emanet. Her an gümleyebilir. Millet malını bulunmaz Hint kumaşı zannediyor . Ona o kadar vereceğine 2. elde 7600e sıfır i3 11. Nesil kapalı kutu satanlar var başka forumlarda .istersen özelden atabilirim.

Çok çok pahalı. Ederi 2500 TL'den bir kuruş fazla değildir . 8 yıl geçmiş şaka gibi fiyat. Batarya masrafı var. Bugün yarın klavye hatası olur. Anakart Allah'a emanet. Her an gümleyebilir. Millet malını bulunmaz Hint kumaşı zannediyor . Ona o kadar vereceğine 2. elde 7600e sıfır i3 11. Nesil kapalı kutu satanlar var başka forumlarda .istersen özelden atabilirim.
Hocam onu almayacam kendimde var onu satcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim cihaz 2005 model yani 19 senelik

Son düzenleme:
ilanda yazmiyor muneccim olmadigimiz için bilemiyoruz
bu videodakileri yapip ne yazdigini atin
Hocam ram 4 gb ekran kartı intel ırıs
Windows 7.1
Intel i5 5 nesil işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kaç tl ediyorsa ona gör bilgisayar alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler