Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu bilgisayar Kaç tl eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
Bütçe
10
https://shbd.io/s/mQEzZ9OB bu ilandaki cihaz kaç tl eder not cihaz benim değil sadece link ilanda olduğu gibi windows 10 yüklü değil
Win 8
Format atıldı
Hiç biryerinde çizik yok
Bataryası sağlam
Kkavyesi sağlam
Mouse hediye

Babangida Babayaro

80+ Bronze
https://shbd.io/s/mQEzZ9OB bu ilandaki cihaz kaç TL eder not cihaz benim değil sadece link ilanda olduğu gibi windows 10 yüklü değil
Win 8
Format atıldı
Hiç biryerinde çizik yok
Bataryası sağlam
Kkavyesi sağlam
Mouse hediye
Çok çok pahalı. Ederi 2500 TL'den bir kuruş fazla değildir . 8 yıl geçmiş şaka gibi fiyat. Batarya masrafı var. Bugün yarın klavye hatası olur. Anakart Allah'a emanet. Her an gümleyebilir. Millet malını bulunmaz Hint kumaşı zannediyor . Ona o kadar vereceğine 2. elde 7600e sıfır i3 11. Nesil kapalı kutu satanlar var başka forumlarda .istersen özelden atabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok çok pahalı. Ederi 2500 TL'den bir kuruş fazla değildir . 8 yıl geçmiş şaka gibi fiyat. Batarya masrafı var. Bugün yarın klavye hatası olur. Anakart Allah'a emanet. Her an gümleyebilir. Millet malını bulunmaz Hint kumaşı zannediyor . Ona o kadar vereceğine 2. elde 7600e sıfır i3 11. Nesil kapalı kutu satanlar var başka forumlarda .istersen özelden atabilirim.
Hocam onu almayacam kendimde var onu satcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim cihaz 2005 model yani 19 senelik

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cristiano ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilanda yazmiyor muneccim olmadigimiz için bilemiyoruz
bu videodakileri yapip ne yazdigini atin
Hocam ram 4 gb ekran kartı intel ırıs
Windows 7.1