Neler Yeni

Yardım Bu Direksiyon Seti Alınır mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cemtastan2301

80+ Gold
Kaliteli direksiyon setlerine baktımda 2 binden aşağı yok yani bir direksiyona bu kadar para harcamak mantığıma sığmıyor. Arada bir araba oyunları oynamak için alacağım, ucuza bunu buldum alınır mı ? 4 ay falan dayansa yeter zaten çok bir zararımda olmaz.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Kaliteli direksiyon setlerine baktımda 2 binden aşağı yok yani bir direksiyona bu kadar para harcamak mantığıma sığmıyor. Arada bir araba oyunları oynamak için alacağım, ucuza bunu buldum alınır mı ? 4 ay falan dayansa yeter zaten çok bir zararımda olmaz.

İkinci el snopy daha mantıklı bence
Kontorland bilgisayar dünyasının izolysi gibi o yüzden alınmaz.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

gamepad almayı deneyebilirsin gamepadlede zevkli oluyor

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Son düzenleme:

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,923
İsim
1
bunlar 2 sene once ikinci el 50 lira falandı çok iyi hatırlıyorum snopy v5h pro al eskiden kullandım bunlardan kat kat daha iyi ets de çok iyi çalışıyor

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Kalite bakımından öyle dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen aynen hatta ilgi ışıkmıydı neydi adam 300 liraya force feedbackli 900 derece direksiyon yapıyordu bence @cemtastan2301 ın eli lehime yatkınsa kendi yapmalı.
Ben ömer faruk diye bir arkadasın yaptığını deniycem 2.bölümde 900 derece yaptığını söylüyor bi deniycem bu arada ffb ne işe yarıyo

cemtastan2301

80+ Gold
böyle bir şey alcaksan ikinci el al hocam 350 lira deymez

İkinci el snopy daha mantıklı bence
Kontorland bilgisayar dünyasının izolysi gibi o yüzden alınmaz.

Ben olsam bunq para vermek yerine arduino ile yapılanlardan yapmayı denerim

Kalite bakımından öyle dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen aynen hatta ilgi ışıkmıydı neydi adam 300 liraya force feedbackli 900 derece direksiyon yapıyordu bence @cemtastan2301 ın eli lehime yatkınsa kendi yapmalı.
2. El almak veya kendim yapmayı düşünmüyorum. Heveslik bir tane alacağım sadece.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,568
Üyeler
163,684
Son üye
melihchen
Top Bottom