2019 un mayıs ayına bakıyorumda insanlar 4000tlye i5 9400f ve gtx1660 alabiliyor şu anda ise 4900tlye bulunuyor aynı şekilde 1660superli sistemlerinde fiyatları ortalama 500 700 tl fln artmış
2019 un mayıs ayına bakıyorumda insanlar 4000tlye i5 9400f ve gtx1660 alabiliyor şu anda ise 4900tlye bulunuyor aynı şekilde 1660superli sistemlerinde fiyatları ortalama 500 700 TL fln artmış
kesinlikle yukarıdaki arkadaşın söyledigi dogru virus olayları bitsin al çünkü stok yok suan virüsten sonra yenılenır çok ıyı hatırlıyrum tam 4800 tl ye rtx 2060 pc vardı aga be zaman hızlı bunu dedim diye bu kadar düşücegini düşünme ama yinede bi düşüş olur
Diyelim sen aldın.2 ay sonra pc çıktı 400 lira zarar etmiş oldun ancak diyelim aldın 2 ay sonra fiyatlar 300 lira arttı. Yani her türlü zarar olabilir. Ben haziran ortasında almayı düşünüyorum eğer sistem çıkarsa şimdi bile alirim
Ben sistemi topladığımda dolar 5,90 civarındaydı herkes beklememi söyledi ama ben gidip aldım ve iyi ki de almışım diyorum fakat şuan arada şöyle bir fark var arkadaşların dediği gibi stoklar az bu yüzden fiyat zamları oluyor, virüsten sonra stoklar düzeldiği vakit fiyatlarda biraz daha indirim olacağını düşünüyorum ama kuru düşünürsek düşecek gibi gözükmüyor tabi belli olmaz bu işler, benim tahminimce kur farkıyla bu açık kapanır fiyatlar bu düzeyde devam eder.Yani açıkçası bekleme taraftarı değilim.