Ulan hayvan herifler işin cıvkını çıkarmışlar daha bir iki ay önce kaç tane 1100-1200 liralara rx570 görüyordum sağlam... Cidden ayıp... Bilemedim, 750ti gene 550 den daha iyi performans verir de cidden zor 1k bütçedehocam 1k ya 470 nerde var?
r9 290x gördüm bir tane eğer il istanbulsa ya da gtx 960hocam 1k ya 470 nerde var?
marka iyi değil biliyorum fakat ekran kartı ile ne alaka belliki bozuk bir ekran kartı vermişlerGeçen gün bir video izlemiştim, kasanın içinde bu markanın bu model ekran kartı vardı. Üstünde de Turbox NVIDIA RX550 yazıyordu.Aşağıya videoyu bırakıyorum.
NVIDIA'nın RX550 diye bir modeli var ise haklısınız.marka iyi değil biliyorum fakat ekran kartı ile ne alaka belliki bozuk bir ekran kartı vermişler
Tm.belliki satan firma bozuk ekran kartının etiketini değiştirmiş turbox ne alaka konuyla
Sıfır olması şart değil ise rx560 alabilirsinizmerhaba arkadaşlar link te bırakacağım ekran kartı 1kya sizce alınır mı? vede bu ekran kartı pinsiz benim anakart pcie 2.0 ben buna daha sonra 500w psu takıcam bir sorun olurmu ve vga girişi varmı bu kartta
![]()
Turbox Radeon RX 550 4GB Ekran Kartı
Turbox Radeon RX 550 4GB Ekran Kartı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Gücü önemli değil ise 750ti alabilirsin rx550 gücünde 750 ti da bazı modellerinde var diye biliyorum vgamerhaba arkadaşlar link te bırakacağım ekran kartı 1kya sizce alınır mı? vede bu ekran kartı pinsiz benim anakart pcie 2.0 ben buna daha sonra 500w psu takıcam bir sorun olurmu ve vga girişi varmı bu kartta
![]()
Turbox Radeon RX 550 4GB Ekran Kartı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hocam 1k ya yok amaSıfır olması şart değil ise rx560 alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gücü önemli değil ise 750ti alabilirsin rx550 gücünde 750 ti da bazı modellerinde var diye biliyorum vga
Facebook gpu world grubunda oluyor bazen gruba katıl 1kya ekran kartı arıyorum yaz gruba 1kya kartı olan sana satar vga şart ise yazıya ekleyebilirsinhocam 1k ya yok ama
Bütçe 100TL olsa bile turbox ekran kartı önermem.merhaba arkadaşlar link te bırakacağım ekran kartı 1kya sizce alınır mı? vede bu ekran kartı pinsiz benim anakart pcie 2.0 ben buna daha sonra 500w psu takıcam bir sorun olurmu ve vga girişi varmı bu kartta
![]()