aga bence o parayı işlemciye yatır çünki günümüzün hiç bir oyununu kurtarmaz ztn cs valo fortnite gibi oyunlar işlemci bazlı eğer oyun oynayacaksan apu sistem toplasan daha iyi bana kalırsa deste de kesildi1k 2k araligi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1
oyun amacli degil daha cok is ve tarayici icin
eğer oyun için değilse olabilir biraz daha arttırıp ryzen ekran kartı alabilirisn1k 2k araligi
oyun amacli degil daha cok is ve tarayici icin[/automerge]
Power kaç watlık1k 2k araligi
oyun amacli degil daha cok is ve tarayici icin[/automerge]
tesekkurler kral, oyun oynamiyorum hicaga bence o parayı işlemciye yatır çünki günümüzün hiç bir oyununu kurtarmaz ztn cs valo fortnite gibi oyunlar işlemci bazlı eğer oyun oynayacaksan apu sistem toplasan daha iyi bana kalırsa deste de kesildi
550 w 80+ msiPower kaç watlık
rx570 falan nasil ustad. amd aslinda cok istemiyorum kilitlenme vs olaylari oldugu icin ama mecbur de kaldimRX 470 veya 1050 ti alinabilir
biriyle konusmustum, oyunlarda falan anlik olarak drop girdigini soylemisti. tabi ben oyun oynamayacagim ama grafik programlarinda falan sorun olur mualınmaz tabii ki o bütçede rx570 en mantıklı seçenek
2 farklı 570 kullandım düzgün driver ile kullanırsan çok sorun teşkil etmez ama eğer hiç sorun çıkarmasın dersen gtx970 de alabilirsinrx570 falan nasil ustad. amd aslinda cok istemiyorum kilitlenme vs olaylari oldugu icin ama mecbur de kaldim
biriyle konusmustum, oyunlarda falan anlik olarak drop girdigini soylemisti. tabi ben oyun oynamayacagim ama grafik programlarinda falan sorun olur mu