Neler Yeni

Bu forumun kitlesinin çok kötü olması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gta vice

80+
Hiç kusura bakmayın da donanım arşivinin youtube kanalını severek takip ediyorum ama bu forumun kitlesi cidden %70 ı ciddeyitsiz çoluk çocuk mesela geçenlerde bir konu açtım birden oyunlar kasmaya başladı diye adam diyor hdd ve ssd sorunlu 3 günde nasıl bozulabilir? Ayrıca sorun drop ta değil fps çok düşük 3 oyunda sadece 1 oyunda drop giriyor ve bu olay çoğu konuda oluyor bunu geçtim konu dışı açılan konular saçma sapan birçoğu yok babama nasıl bilgisayar aldırtabilirim 10 yaşında nerede çalışabilirim internetnetten uğraşmadan nasıl para kazanabilirim böyle konular.
Örnek denk geldiğim mesajlar.
Birisi kulaklık önerisi istiyor diğeri de sadece yorumları iyi diye hiçbir şekilde ne kullanmış ne görmüş incelemesine bile bakmamış ama öneriyor.
Psu önerisinde bilinmeyen markaları önerlenler çok. Bunu söyleyince de fsp psular patlamıyor mu? Diye saçma bir mesaj alıyoruz.
Bunlar sadece denk geldiklerim bu forumda günde 5 dk bile geçirmiyorum ama genel bir baktığımda bu mesajlardan çok var o yüzden 1 2 kişi yüzünden formu kötüleme falan demeyin forumun %70 i böyle.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bilinmeyen PSU markalarını öneren çok mu?

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet
Dedi tommy vercetti

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Tamam , hadi şimdi Technopat Sosyaline git

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
başka forumlarla yarışa giren birkaç arkadaş var onun dışında fena değil

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Konuyu yanlış kategoriye açarsanız bir güzel dalga geçerler tabi.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yallah çöplüğüne.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bunları bilmiyorum ama kavga, atar yapma, sataşma, ters cevap verme sevenler çok.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
yanlış yazılmış veya hata olan mesaja haha atan azarlayan ? koyan kitlede var onlarda ayrı garip

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Hiç kusura bakmayın da donanım arşivinin youtube kanalını severek takip ediyorum ama bu forumun kitlesi cidden %70 ı ciddeyitsiz çoluk çocuk mesela geçenlerde bir konu açtım birden oyunlar kasmaya başladı diye adam diyor hdd ve ssd sorunlu 3 günde nasıl bozulabilir? Ayrıca sorun drop ta değil fps çok düşük 3 oyunda sadece 1 oyunda drop giriyor ve bu olay çoğu konuda oluyor bunu geçtim konu dışı açılan konular saçma sapan birçoğu yok babama nasıl bilgisayar aldırtabilirim 10 yaşında nerede çalışabilirim internetnetten uğraşmadan nasıl para kazanabilirim böyle konular.
Örnek denk geldiğim mesajlar.
Birisi kulaklık önerisi istiyor diğeri de sadece yorumları iyi diye hiçbir şekilde ne kullanmış ne görmüş incelemesine bile bakmamış ama öneriyor.
Psu önerisinde bilinmeyen markaları önerlenler çok. Bunu söyleyince de fsp psular patlamıyor mu? Diye saçma bir mesaj alıyoruz.
Bunlar sadece denk geldiklerim bu forumda günde 5 dk bile geçirmiyorum ama genel bir baktığımda bu mesajlardan çok var o yüzden 1 2 kişi yüzünden formu kötüleme falan demeyin forumun %70 i böyle.
O bilinmeyen marka psu'lar bayadır doğru düzgün önerilmiyor.

ETX 750 80+ gold mesela markası leş ama ürün fiyatına göre gayet iyidir.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Forum öyle aman aman çok kaliteli değil bunu kabul ederim ama %70 abartı ve savların da mantıksız.
2-3 günlük hdd ve ssd fabrika çıkışlı olarak bozuk olabilir.
Kulaklık yorumlara ve teknik özelliklere bakılarak daha ileri değerlendirmeler için önerilebilir. Zaten senin hesabına göre kimse bilmediği kulaklığı önermesin, almasın oluyor. E nasıl yeni kulaklık piyasayla buluşabilir?
PSU konusunda forum hassastır, güzel markalar öneriyorlar ve forumda hangileri alınmaz diye konusu dahi var. Yine de her zaman birileri bilmeden konuşabilir.
5dk dahi geçirmemekte özgürsün, 5 yıl geçirmekte de. %70 olayınıysa değiştir bence.
İyi günler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom