Bu işlem kasada işe yarar mı

Murkini

80+
Reaksiyon skoru
58
Kasanın onu cam sadece kenarlardan üstten ve altan hava alıyor bende cami sokup bu filtreyi takmak istiyorum
Post automatically merged:

Kasanın onu cam sadece kenarlardan üstten ve altan hava alıyor bende cami sokup bu filtreyi takmak istiyorum
??

Ekler

• Screenshot_20200905-005059_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20200905-005059_Hepsiburada.jpg
    230.5 KB · Hit: 37
Takılır herhalde, emin değilim.

Eğer kasa ölçülerine uygun ise takılır.

ben on camı cıkardım sıcaklık cok dustu bu alman ıcın olculerın uyusması lazım uyusuyorsa al uyusmuyorsa sıneklık yaptıracan artık bır sekılde montajını yapıcan

onu almakla ya da sineklik yaptırmakla uğraşma al sana taktiği vereyim. magnet şerit mıknatıs al yapıştırıcıyla sinekliği kasa ölçütünde yapıştır. ön tarafına da sinekliğin yanında gelen çift taraflı yapışkan bantı kullan. ekran kartı en fazla 66 derece, işlemci en fazla 50 derece

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    344.4 KB · Hit: 50
  • 2.jpg
    2.jpg
    637 KB · Hit: 34
  • 3.jpg
    3.jpg
    593.6 KB · Hit: 34
onu almakla ya da sineklik yaptırmakla uğraşma al sana taktiği vereyim. magnet şerit mıknatıs al yapıştırıcıyla sinekliği kasa ölçütünde yapıştır. ön tarafına da sinekliğin yanında gelen çift taraflı yapışkan bantı kullan. ekran kartı en fazla 66 derece, işlemci en fazla 50 derece
Çok mantıklı eyw
Post automatically merged:

Toz çok olmaz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,757
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri