Neler Yeni

Yardım BU KLAVYE NASIL ALINIR

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Arda

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Arda
hocam sesiz olması lazım 1.2k bütcem var

bunu kullanıyorum sesi cok guzel yuksek rahatsız edici bir sesi yok taksit isine bakıp biraz daha koyup bunu onerebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu kullanıyorum sesi cok guzel yuksek rahatsız edici bir sesi yok taksit isine bakıp biraz daha koyup bunu onerebilirim
pahalı gelirse soyleyebilirsin

cesayag

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pahalı gelirse soyleyebilirsin
peki hocam kulaklık da önerir misin uyguj fiyatlı sadece mikrofonunu kullanacam hapörlor den ses geliyor kulaklığın micini kullanıyorum bazen cs felan giriyorum bğtce 700 tl

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Arda
peki hocam kulaklık da önerir misin uyguj fiyatlı sadece mikrofonunu kullanacam hapörlor den ses geliyor kulaklığın micini kullanıyorum bazen cs felan giriyorum bğtce 700 tl

bunu kullanıyorum uygun biyerden bulup alabilirsin kablosuz oldugu icin istedim gibi kullanabiliyorum ve cok hafif rahat arastırabilirsin hoperlorlerden ses kasamassın kulaklık kullanmanı oneririm ayrıca mikrofonu tak cıkar sekilde oyunlarda takarsın cıkaradabilirsin

cesayag

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bunu kullanıyorum uygun biyerden bulup alabilirsin kablosuz oldugu icin istedim gibi kullanabiliyorum ve cok hafif rahat arastırabilirsin hoperlorlerden ses kasamassın kulaklık kullanmanı oneririm ayrıca mikrofonu tak cıkar sekilde oyunlarda takarsın cıkaradabilirsin
hocam arkadaş aldıda iade etti

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Eymenarthur
hocam arkadaş aldıda iade etti
İade sebebi neydi acaba

Hocam ne zamandır kullaniyorsun

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Arda

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Eymenarthur
4 ay olmustur

Cok bisi bekleme 1000 lik kulakliktan ama benim iade edicek bi sorun yadamadim hatta hicbir sorun yasmadim
Yok bende kullanıyorum 1 hafta olduda dongle sorunu var diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,316
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
alınmaz
biraz daha koyup mekanik alın

Top Bottom