Bay turşu adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 300
Ekmeği yemeBoy 1.70 kilo 92 aldirirmi bunlar
Ekmeği yemeBoy 1.70 kilo 92 aldirirmi bunlar
16Yaş kaç acaba? Boy kilo oranına göre obezite yolunda ilerliyorsunuz. Ekmek yemeyi ve çikolata, hamur işi yiyorsanız bırakmalısınız. İleride zararınız olur.
Diyet yapıyorum zaten hocam sadece bu akşam böyle bir menü geldiYaş kaç acaba? Boy kilo oranına göre obezite yolunda ilerliyorsunuz. Ekmek yemeyi ve çikolata, hamur işi yiyorsanız bırakmalısınız. İleride zararınız olur.
Yaşınıza göre obezin çok az altındasınız vücudunuz alarm veriyor bi an önce ekmeği felan kesmeniz lazım
1 kereden bir şey olmaz. Arada nadiren de olsa yiyip metabolizma hızlandırmak iyi olur. Kendinize dikkat edin.16
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diyet yapıyorum zaten hocam sadece bu akşam böyle bir menü geldi
Hocam ben baktım günlük almam gereken kalori 1500 ama ben oruc tutuyorum ve sadece iftarda yiyorum bu iftarda yediklerimde topla. 700 kalori tuttuYağ oranını hesapla sonra günlük kalori miktarını hesapla ona göre yemek yersen çok daha iyi olur
Ama hocam tamamen kalori miktarının yanında yağ çok tüketmemen lazım diye biliyorumHocam ben baktım günlük almam gereken kalori 1500 ama ben oruc tutuyorum ve sadece iftarda yiyorum bu iftarda yediklerimde topla. 700 kalori tuttu