Isolation32
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 419
Baya gömmüşler o oyunu bilemiyorumArkadaşlar State of Decay 2 alınır mı çok kararsiz kaldım? Gamepass yap demeyin lütfen yapınca sadece FIFA oynuyorum![]()
Baya gömmüşler o oyunu bilemiyorumArkadaşlar State of Decay 2 alınır mı çok kararsiz kaldım? Gamepass yap demeyin lütfen yapınca sadece FIFA oynuyorum![]()
Tabii bize satılıyor ama adamların Türkiye pazarından kazandığı paranın pek fazla olduğunu düşünmüyorum. Bize satmaya ihtiyaçları yoktur herhalde.Hocam ben de oyuncu olsam ki oyuncuyum firmaların ne kazadığına bakmam sonuçta burada dolarla satılmıyor arada fiyat farkı olacak. Ekonomi tabii ki berbat o ayrı bir şey ama bu durumdan dolayı insafsız fiyat yazanı da alkışlamam. Sonuçta bize satılıyor elbette onlar alıcıyı düşünecek biz almazsak sorun olmaz ama onlar satmak zorunda. Eski oyunları ne güzel indirimle satıyordu yeni çıkartacağı oyunlara da artık yapacak bir şey yok
Onlar yüzünden de zaten steam tr sürekli bir şeyler değişiyor bir şeyler zamlanıyor kısıtlanıyor sırf ülkenin durumu yüzünden oyunlarda ₺ olarak daha ucuz göz açtırdılar durumu yabancılar kullandılar olan bize oluyor yine. Umarım Türkiyeyi daha çok düşünürler diyelim hocam az insan değil alışveriş yapan. Gerçi ubisoft dil desteği bile getirmiyor takacaklarını ben de sanmıyorumTabii bize satılıyor ama adamların Türkiye pazarından kazandığı paranın pek fazla olduğunu düşünmüyorum. Bize satmaya ihtiyaçları yoktur herhalde.
Bir de zaten fiyatların artmasının tek sebebi ekonomi değil, bizim ülkenin bazı elemanları yurt dışında ki insanlara ucuz yoldan oyun/hesap falan satıyorlar. Yurt dışında ki adam Türk Lirası ile ucuza alıyordu oyunları, onun da etkileri vardır illa ki yani.
Valla tek korktuğum bunun olması bu gidişle %100 zamlanacakHogwarts Legacy almak isteyenler elini çabuk tutsun o da zam yiyecek. Şuan 700TL ve bu oyunlara bakarsak fiyatı gayet iyi.
Ya oyun patlarsa? Açık dünya hiç canlı durmuyor.Hogwarts Legacy almak isteyenler elini çabuk tutsun o da zam yiyecek. Şuan 700TL ve bu oyunlara bakarsak fiyatı gayet iyi.
2 saat deneyip yine iade edebilirsin. Tabi 2 saatte çok bir şey belli olmaz ama yine de aklında fikir bulunur.Ya oyun patlarsa? Açık dünya hiç canlı durmuyor.
bizim hayaller siyah poşeteBU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?
BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyun çıkana kadar geçen süre etkilemiyor mu?2 saat deneyip yine iade edebilirsin. Tabi 2 saatte çok bir şey belli olmaz ama yine de aklında fikir bulunur.
Ön siparişte oyun çıkana kadar iade edebiliyorsunuz. Oyun çıktıktan sonrada klasik 2 saat ve 2 hafta kuralı var.Oyun çıkana kadar geçen süre etkilemiyor mu?
Teşekkür ederim hocam bilgi için.Ön siparişte oyun çıkana kadar iade edebiliyorsunuz. Oyun çıktıktan sonrada klasik 2 saat ve 2 hafta kuralı var.