Neler Yeni

Bu Oyunların Fiyatları Şakamı yoksa Gerçekmi ?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Hocam ben de oyuncu olsam ki oyuncuyum firmaların ne kazadığına bakmam sonuçta burada dolarla satılmıyor arada fiyat farkı olacak. Ekonomi tabii ki berbat o ayrı bir şey ama bu durumdan dolayı insafsız fiyat yazanı da alkışlamam. Sonuçta bize satılıyor elbette onlar alıcıyı düşünecek biz almazsak sorun olmaz ama onlar satmak zorunda. Eski oyunları ne güzel indirimle satıyordu yeni çıkartacağı oyunlara da artık yapacak bir şey yok
Tabii bize satılıyor ama adamların Türkiye pazarından kazandığı paranın pek fazla olduğunu düşünmüyorum. Bize satmaya ihtiyaçları yoktur herhalde.

Bir de zaten fiyatların artmasının tek sebebi ekonomi değil, bizim ülkenin bazı elemanları yurt dışında ki insanlara ucuz yoldan oyun/hesap falan satıyorlar. Yurt dışında ki adam Türk Lirası ile ucuza alıyordu oyunları, onun da etkileri vardır illa ki yani.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
max türkiye

Knispel

80+ Bronze
Hogwarts Legacy almak isteyenler elini çabuk tutsun o da zam yiyecek. Şuan 700TL ve bu oyunlara bakarsak fiyatı gayet iyi.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Tabii bize satılıyor ama adamların Türkiye pazarından kazandığı paranın pek fazla olduğunu düşünmüyorum. Bize satmaya ihtiyaçları yoktur herhalde.

Bir de zaten fiyatların artmasının tek sebebi ekonomi değil, bizim ülkenin bazı elemanları yurt dışında ki insanlara ucuz yoldan oyun/hesap falan satıyorlar. Yurt dışında ki adam Türk Lirası ile ucuza alıyordu oyunları, onun da etkileri vardır illa ki yani.
Onlar yüzünden de zaten steam tr sürekli bir şeyler değişiyor bir şeyler zamlanıyor kısıtlanıyor sırf ülkenin durumu yüzünden oyunlarda ₺ olarak daha ucuz göz açtırdılar durumu yabancılar kullandılar olan bize oluyor yine. Umarım Türkiyeyi daha çok düşünürler diyelim hocam az insan değil alışveriş yapan. Gerçi ubisoft dil desteği bile getirmiyor takacaklarını ben de sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hogwarts Legacy almak isteyenler elini çabuk tutsun o da zam yiyecek. Şuan 700TL ve bu oyunlara bakarsak fiyatı gayet iyi.
Valla tek korktuğum bunun olması bu gidişle %100 zamlanacak

Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Ya oyun patlarsa? Açık dünya hiç canlı durmuyor.

BabaVoss7

80+ Silver
Eft aldım en son 700 e oda indirimde Bi dahada bişey alıcağımı sanmıyorum bu gidişle. Normalde oyun alırdım ama bu gidişle torrente dönücez resmen.

NightWish2434

80+ Silver
BU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?
BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bizim hayaller siyah poşete

• Üzgün
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih

Shaw

80+ Silver