Neler Yeni

Bu PC için oyun önerisi

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ

Bu laptopu kullanıyorum orta ayarlarda ets2 oynuyorum bazen drop giriyor ama geçince akıcı oluyor çoğunlukla. bide valorantı orta ayarlarda 60fps oynuyorum ama sıkıldık bayadır oynamıyorum oynayabileceğim güzel oyun önerisi var mı sanmıyorum ama bu PC için pek iyi değil birde epic games kütüphanemde rdr2 ile gta 5 var oynatır mı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Emre siyah
Terrraria oynatır muhtemelen öneririm.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
The binding of isaac, blasphemous, celeste, crosscode, cult of the lamb, cuphead, dave the diver, disco elysium, frostpunk, stardew valley, graveyard keeper, hades, hotline miami serisi, hollow knight, katana zero, kingdom two crowns, warband, oxygen not included, ori serisi, papers please, risk of rain gibi oyunları önerebilirim. Bir tane seveceğin çıkar herhalde aralarından.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sleeping dogs definitive değil düz versiyonu oynarsın, call of duty world at war, black ops black ops 2, shadow warrior 1, 2 enemy front oynarsın güzel zevkli oyunlar. Birde losless scaling keşfetmeni tavsiye ederim.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Terrraria oynatır muhtemelen öneririm.
Sleeping dogs definitive değil düz versiyonu oynarsın, call of duty world at war, black ops black ops 2, shadow warrior 1, 2 enemy front oynarsın güzel zevkli oyunlar. Birde losless scaling keşfetmeni tavsiye ederim.
The binding of isaac, blasphemous, celeste, crosscode, cult of the lamb, cuphead, dave the diver, disco elysium, frostpunk, stardew valley, graveyard keeper, hades, hotline miami serisi, hollow knight, katana zero, kingdom two crowns, warband, oxygen not included, ori serisi, papers please, risk of rain gibi oyunları önerebilirim. Bir tane seveceğin çıkar herhalde aralarından.
Ets truckersmp kaldırır mı normal oyundan farkı oluyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

var mı bilgisi olan?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Burak

Bu laptopu kullanıyorum orta ayarlarda ets2 oynuyorum bazen drop giriyor ama geçince akıcı oluyor çoğunlukla. bide valorantı orta ayarlarda 60fps oynuyorum ama sıkıldık bayadır oynamıyorum oynayabileceğim güzel oyun önerisi var mı sanmıyorum ama bu PC için pek iyi değil birde epic games kütüphanemde rdr2 ile gta 5 var oynatır mı
Ranch simülatör raft falan oynatır survival yada farming oyunlara bakın hocam

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
ismail
blasphemous ve total war medieval 2 önerebilirim dont starve together da olabilir

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer

Shourd

80+ Gold
rocket league başlayabilirsin eğlenceli bi oyun baya

Oynatmaz o ikisini
yanlış bilgi verme kardeşim oynatır bende ryzen 3 3200u lu laptop vardı vega 3 vardı bundan 1 yıl önce valorant düşük ayarlarda 60fps etsdede denemiştim dülük grafiklerde 45-50fps veriyordu neye dayanarak söylüyorsun bunu

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
rocket league başlayabilirsin eğlenceli bi oyun baya

yanlış bilgi verme kardeşim oynatır bende ryzen 3 3200u lu laptop vardı vega 3 vardı bundan 1 yıl önce valorant düşük ayarlarda 60fps etsdede denemiştim dülük grafiklerde 45-50fps veriyordu neye dayanarak söylüyorsun bunu
Valpoant değil gta rdr yazmamış mı onu dedim ben

Shourd

80+ Gold
Valpoant değil gta rdr yazmamış mı onu dedim ben
ha kusurama bakma ona dikkat etmedim ama gta oynatır ona eminim şimdi benim eski laptopta vega 3 harici gpu vardı ben amdnin ayarlarından radeon boost fln açıyordum görüntü çamurlaşıyordu ama gta 5 i 1080p düşük orta ayarlar karışık 50-55fps oynatıyordu rdr denemedim açmaz diye .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,739
Üyeler
163,214
Son üye
DanteZoldyck16
Top Bottom