Neler Yeni

Bu router alınır mı?

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
3 oda ötesinden çekmesi lazım alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Umut Yıldız
Alınır kral router özellikle ri iyi iyi performans verir
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 oda ötesinden çekmesi lazım alınır mı

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Umut Yıldız

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erislam Nurluyol
Bu cihazı az önce HB’dan 150₺ indirim kuponuyla beraber peşin fiyatına 3 taksitle 849₺’ye aldım. 1000/50Mbps’lik Superonline paketim var, EX530V ana modemin bulunduğu odadan kabloyla kendi odamda bu cihaza bağlayıp odada 1Gbps Wi-Fi bağlantısı ve 2 ayrı pcye yine 1Gbps’lik kablolu bağlantı vermek istiyorum. Bu senaryo için daha mantıklı alternatifiniz varsa siparişi iptal edip değerlendirebilirim.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazı az önce HB’dan 150₺ indirim kuponuyla beraber peşin fiyatına 3 taksitle 849₺’ye aldım. 1000/50Mbps’lik Superonline paketim var, EX530V ana modemin bulunduğu odadan kabloyla kendi odamda bu cihaza bağlayıp odada 1Gbps Wi-Fi bağlantısı ve 2 ayrı pcye yine 1Gbps’lik kablolu bağlantı vermek istiyorum. Bu senaryo için daha mantıklı alternatifiniz varsa siparişi iptal edip değerlendirebilirim.
1gbps wifi ile almak icim cok uygun bi cihaz olmayabilir ama ben de cok hakim degilim
ethernet portlarından 1gbps verir diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erislam Nurluyol
Aslında tam da bu sebepten özellikle bu cihazı seçmiştim. Normalde MR30G düşünüyordum ancak onun 5Ghz’deki maksimum hızı 867Mbps idi. Bu ise 5Ghz’de 1.2Gbps maksimum hıza sahip. Teorik olarak mümkün ama pratikte bu hızları göremezsiniz mi demek istediniz?
1gbps wifi ile almak icim cok uygun bi cihaz olmayabilir ama ben de cok hakim degilim
ethernet portlarından 1gbps verir diye düşünüyorum

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında tam da bu sebepten özellikle bu cihazı seçmiştim. Normalde MR30G düşünüyordum ancak onun 5Ghz’deki maksimum hızı 867Mbps idi. Bu ise 5Ghz’de 1.2Gbps maksimum hıza sahip. Teorik olarak mümkün ama pratikte bu hızları göremezsiniz mi demek istediniz?
Evet onu kastettim kendi ipad air 6 cihazımda wifi6e destegi var üniversitenin hayvani internetinde max 400 cekiyor bu cihaz düzgün verse bile mobilde internet hızı kolay kolay 1000lere cıkıyor mu bilemedim ama ürün yine iyi bi ürün 5ghzsiz cihazdan 50 filan alırsın teorik 300leri hic göreemez bu cihaz iyi tercih fiyatı da uygun almıssınız deneyin bence hayırlı olsun

Top Bottom