Bu sistem alınır mı ? Bütçem 6000 TL

Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı eksileri artıları nedir bütçe 6000 TL daha iyi bir şey yapılabilir mi ? Ben sistemi kendim özelleştirdim.

Ekler

• Screenshot_2020-11-27-17-26-56-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-27-17-26-56-819_com.android.chrome.jpg
    462.7 KB · Hit: 66
Kasayı değiştirin.
SSD konusunda fikrim yok.
Sadece oyun oynayacaksanız R3 3100 seçebilirsiniz. (Seçenek var ise.)
@Emirhandkee

XFX modeli çok ısınıyor diye duymuştum.

Eve c4 lazımsa bu şekilde sipariş vermenizde bir sakınca yok(!), kasa olarak corsair spec delta rgb dahili 550w seçmenizi tavsiye ederim rahatlıkla yetecektir. Ssd değiştirmenizi öneririm bütçenizi aşmıyorsa samsung evo serisi seçebilirsiniz ve evet ekran kartınız ısınıyor. Eğer 5500 xt kartında kararlıysanız sapphire radeon rx 5500 xt pulse oc tavsiye ederim Da-sistem4’deki ekran kartı.

Kasayı değiştirin.
SSD konusunda fikrim yok.
Sadece oyun oynayacaksanız R3 3100 seçebilirsiniz. (Seçenek var ise.)
@Emirhandkee
Merhaba hocam sadece oyun değil ayrıca UNITY 3D 2D ve Unreal Engine 4 kullanacağım. Kasayı neyle değiştirmeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eve c4 lazımsa bu şekilde sipariş vermenizde bir sakınca yok(!), kasa olarak corsair spec delta RGB dahili 550w seçmenizi tavsiye ederim rahatlıkla yetecektir. Ssd değiştirmenizi öneririm bütçenizi aşmıyorsa samsung evo serisi seçebilirsiniz ve evet ekran kartınız ısınıyor. Eğer 5500 xt kartında kararlıysanız sapphire radeon rx 5500 xt pulse oc tavsiye ederim Da-sistem4’deki ekran kartı.
ekran kartı değişebilir sorun yok hocam kasayı dediğiniz gibi güncelliyorum teşekkürler.

Merhaba hocam sadece oyun değil ayrıca UNITY 3D 2D ve Unreal Engine 4 kullanacağım. Kasayı neyle değiştirmeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı değişebilir sorun yok hocam kasayı dediğiniz gibi güncelliyorum teşekkürler.
Kasa var ise CORSAİR SPEC DELTA RGB ile değiştirebilirsiniz.
O zaman 2600 kalabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri