Bu Site Güvenilir Mi ?

Hakkımızda kısmında dümenden bir AI video varsa bilinki mâlum yerin diğer vur kaç sitelerinden biridir. Ek olarak ödeme kısmında kartla ödemeye yönlendirmemek için inatla kampanyanın peşin nakit ödemede olduğunu yazıyorlar her sitede aynı dümen. Karttan alsalar bir şekilde harcama iptali yapar paranı geri alırsın ama IBAN ile yollayınca çok zor :D

Son düzenleme:
Dikkat edin bunlara. Dolandırıcıdırlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hakkımızda kısmında dümenden bir AI video varsa bilinki mâlum yerin diğer vur kaç sitelerinden biridir. Ek olarak ödeme kısmında kartla ödemeye yönlendirmemek için inatla kampanyanın peşin nakit ödemede olduğunu yazıyorlar her sitede aynı dümen. Karttan alsalar bir şekilde harcama iptali yapar paranı geri alırsın ama IBAN ile yollayınca çok zor

5 yıllık?
"

Important Dates

Created7/9/2025
Updated7/9/2025
Expires7/9/2026
"

Hakkımızda kısmında dümenden bir AI video varsa bilinki mâlum yerin diğer vur kaç sitelerinden biridir. Ek olarak ödeme kısmında kartla ödemeye yönlendirmemek için inatla kampanyanın peşin nakit ödemede olduğunu yazıyorlar her sitede aynı dümen. Karttan alsalar bir şekilde harcama iptali yapar paranı geri alırsın ama IBAN ile yollayınca çok zor :D
bu doğru

Sabah bu siteden alışveriş yapmış bulundum. Sonra iletişime geçip iptal etmek istiyorum dedim. Tamam dediler ama konuşmaları pek güven vermedi. 1-3 günü içinde paranız iade olur dediler. 3 gün sonra buraya yazarım. Ona göre alışveriş yapın.

Domain adını sorguladım yabancı bir yerden ve 9 gün önce alınmış. 5 yıllık değil site yeni açılmış. Domain yenilenmemiş yeni açılmış

Ekler

• IMG_20250718_160930.webp
    IMG_20250718_160930.webp
    79.1 KB · Hit: 557
Geri