Bu site güvenli mi?

oyunları hesap olarak satın alıyorsanız çalıntıdır. hiçkimse oyunları hesap içinde satmaz
Ben Minecraft hesabını satım aldım Fifa hesabı günlük alınan coinler ile kasa açmıştım ordan geldi . Fifa hesabına hiç giriş yapmayı denemedim şimdi bi bakıcam onada .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O ney gardaş ben fifa severim bize de versene .ddd
Kanka şimdi bi deneyeyim dedimde hesabın şifresini değiştirmişler herhalde giriş yapılmıyor kb .d

hahaha cidden öyleymiş eğlenceliye benziyor ama gerçek kullanılan kredi kartı bilgilerinin girilmesini tavsiye etmem. şu ptt kartlarla denenebilir adını unuttum 😅
İnternet bankaciliğindan girip sanal kart oluşturun , güvenmediğin bi siteden alisveris yapacagin zaman sanal kart numarasi ve sifresiyoe alisveris yaparsan dolandirilsan bile , kendi kart bilgilerini girmedigin icin sorun olmaz :)

Ben Minecraft hesabını satım aldım Fifa hesabı günlük alınan coinler ile kasa açmıştım ordan geldi . Fifa hesabına hiç giriş yapmayı denemedim şimdi bi bakıcam onada .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka şimdi bi deneyeyim dedimde hesabın şifresini değiştirmişler herhalde giriş yapılmıyor kb .d
Yok la np şakasına demiştim güzel kalbin yeter <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,477
Üyeler
199,372
Son üye
joselina

Geri