OVBismarck
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
3060lı bir hazır sistem almayı planlıyorum oyun tarafında yeterli olur mu. uzun süre bu pc yi kullanıcam kaç yıl bu kart beni idare edeblir
Fazlasıyla yeterli olur biz 2060 diziyoruz hala :/3060lı bir hazır sistem almayı planlıyorum oyun tarafında yeterli olur mu. uzun süre bu pc yi kullanıcam kaç yıl bu kart beni idare edeblir
Yeter de artar.3060lı bir hazır sistem almayı planlıyorum oyun tarafında yeterli olur mu. uzun süre bu pc yi kullanıcam kaç yıl bu kart beni idare edeblir
gow cyberpunk2077 rdr2 r6 ve nicesi oynadım oynuyorum3060lı bir hazır sistem almayı planlıyorum oyun tarafında yeterli olur mu. uzun süre bu pc yi kullanıcam kaç yıl bu kart beni idare edeblir
gayet yeterli kart3060lı bir hazır sistem almayı planlıyorum oyun tarafında yeterli olur mu. uzun süre bu pc yi kullanıcam kaç yıl bu kart beni idare edeblir
2k ve 4k performansı nasıl1080p için gayet yeterli kart knk eskiden kullanıyordum
10 FPS 4k 30 FPS 2k2k ve 4k performansı nasıl
1080p devam fazla zorlamaya gerek yok10 FPS 4k 30 FPS 2k
valoda falan işte 4k falan anca1080p devam fazla zorlamaya gerek yok
fps çok sevmem daha çok hikayeli oyun falan oynayacağımvaloda falan işte 4k falan anca![]()