Neler Yeni

bugün s23fe satın aldım

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
arkadaşlar daha bugün s23 fe satın aldım ve kurdum kurduktan sonra yapmam gereken bir ayar varmıdır? hat vb aldım

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
arkadaşlar daha bugün s23 fe satın aldım ve kurdum kurduktan sonra yapmam gereken bir ayar varmıdır? hat vb aldım
H.o hocam bende daha yeni s23 ultra aldım ama telefonun kurulumu tamamlayın diye bildirim gönderdiği şeyler dışında pek bi şey pek yapmadım sadece Google asistanı gemini ile değiştirdim chat gpt gibi bir şey oda

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
H.o hocam bende daha yeni s23 ultra aldım ama telefonun kurulumu tamamlayın diye bildirim gönderdiği şeyler dışında pek bi şey pek yapmadım sadece Google asistanı gemini ile değiştirdim chat gpt gibi bir şey oda
sizede hayırlı olsun hocam telefonu yeni kurduysanız fazla uygulama yüklemeyin dinlensin biraz

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
sizede hayırlı olsun hocam telefonu yeni kurduysanız fazla uygulama yüklemeyin dinlensin biraz
Hocam 2. El aldım zaten aktarma yaptığım için eski telefondaki her uygulama geldi umarım zararı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun anneannem de s20 fe vardı çok memnun telefonu 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyoe
Hocam bi Mercedes s bide samsung s serisi bunlar asla yamuk yapmıyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
memnunmusun telefondan.

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
Hocam 2. El aldım zaten aktarma yaptığım için eski telefondaki her uygulama geldi umarım zararı olmaz

Hocam bi Mercedes s bide samsung s serisi bunlar asla yamuk yapmıyor
aynen hocam bende bizim arkadaşım telefonu gibi kalınlığı az uzunluğu uzun gibi olur diye korkuyordum rafadan tayfa kamile benzer diye gelince baktım tam ayarında yapmışlar telefonun ekran gövde oranını

memnunmusun telefondan.
memnunum abi herkese öneririm valla kamerasında kendime bakınca kendimden utandim

Son düzenleme:

EsdeathSama

80+ Bronze
Hayırlı olsun, telefona acımaya çok da gerek yok nasıl olsa kullanmak için o kadar para veriyoruz ve bunlar güçlü telefonlar istediğini yükle batarya sınırlarını zorla keyfine bak

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
Hayırlı olsun, telefona acımaya çok da gerek yok nasıl olsa kullanmak için o kadar para veriyoruz ve bunlar güçlü telefonlar istediğini yükle batarya sınırlarını zorla keyfine bak
teşekkür ederim biraz zorluyorum zaten hocam 20-100 döngüsünde kullanıyorum telefonu o kadar para veripte 30-80 döngüsünü yapıp kapasitenin yarısını kullanmaya niyetim yok

EsdeathSama

80+ Bronze
teşekkür ederim biraz zorluyorum zaten hocam 20-100 döngüsünde kullanıyorum telefonu o kadar para veripte 30-80 döngüsünü yapıp kapasitenin yarısını kullanmaya niyetim yok
Evet öyle, yok pil sağlığıymış oymuş buymuş takmaya gerek yok. Biz mi telefonu kullanıyoruz telefon mu bizi kullanıyor yani

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
Evet öyle, yok pil sağlığıymış oymuş buymuş takmaya gerek yok. Biz mi telefonu kullanıyoruz telefon mu bizi kullanıyor yani
ginede sağlıklı kullanıyorum ya o kadarda kötü kullanırsam lityum iyon pilden dolayı 1 senede yüzde 20 pil sağlığı gidebiliyormuş dikkati olmak gerek telefonun tadını çıkarıcaz diye telefondan olmayalım :D

hocam 1000tl civarı bluetooth kulaklık alıcam öneriniz varmıdır?

EsdeathSama

80+ Bronze
ginede sağlıklı kullanıyorum ya o kadarda kötü kullanırsam lityum iyon pilden dolayı 1 senede yüzde 20 pil sağlığı gidebiliyormuş dikkati olmak gerek telefonun tadını çıkarıcaz diye telefondan olmayalım :D
Çıktığı zamandan beri 12 mini kullanıyorum artık son yıllarda batarya öyle bir duruma geldi ki canım isteyince takıyorum nasıl olsa elden çıkarıcam o yüzden sağlıklı batarya kullanmayı unuttum aslında :D Umarım 13'e geçince kısa sürede öldürmem elimdekini

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
Top Bottom