H.o hocam bende daha yeni s23 ultra aldım ama telefonun kurulumu tamamlayın diye bildirim gönderdiği şeyler dışında pek bi şey pek yapmadım sadece Google asistanı gemini ile değiştirdim chat gpt gibi bir şey odaarkadaşlar daha bugün s23 fe satın aldım ve kurdum kurduktan sonra yapmam gereken bir ayar varmıdır? hat vb aldım
sizede hayırlı olsun hocam telefonu yeni kurduysanız fazla uygulama yüklemeyin dinlensin birazH.o hocam bende daha yeni s23 ultra aldım ama telefonun kurulumu tamamlayın diye bildirim gönderdiği şeyler dışında pek bi şey pek yapmadım sadece Google asistanı gemini ile değiştirdim chat gpt gibi bir şey oda
Hayırlı olsun anneannem de s20 fe vardı çok memnun telefonu 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyoearkadaşlar daha bugün s23 fe satın aldım ve kurdum kurduktan sonra yapmam gereken bir ayar varmıdır? hat vb aldım
Hocam 2. El aldım zaten aktarma yaptığım için eski telefondaki her uygulama geldi umarım zararı olmazsizede hayırlı olsun hocam telefonu yeni kurduysanız fazla uygulama yüklemeyin dinlensin biraz
Hocam bi Mercedes s bide samsung s serisi bunlar asla yamuk yapmıyorHayırlı olsun anneannem de s20 fe vardı çok memnun telefonu 2-3 yıldır sorunsuz kullanıyoe
memnunmusun telefondan.H.o hocam bende daha yeni s23 ultra aldım ama telefonun kurulumu tamamlayın diye bildirim gönderdiği şeyler dışında pek bi şey pek yapmadım sadece Google asistanı gemini ile değiştirdim chat gpt gibi bir şey oda
aynen hocam bende bizim arkadaşım telefonu gibi kalınlığı az uzunluğu uzun gibi olur diye korkuyordum rafadan tayfa kamile benzer diye gelince baktım tam ayarında yapmışlar telefonun ekran gövde oranınıHocam 2. El aldım zaten aktarma yaptığım için eski telefondaki her uygulama geldi umarım zararı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bi Mercedes s bide samsung s serisi bunlar asla yamuk yapmıyor
memnunum abi herkese öneririm valla kamerasında kendime bakınca kendimden utandimmemnunmusun telefondan.
teşekkür ederim biraz zorluyorum zaten hocam 20-100 döngüsünde kullanıyorum telefonu o kadar para veripte 30-80 döngüsünü yapıp kapasitenin yarısını kullanmaya niyetim yokHayırlı olsun, telefona acımaya çok da gerek yok nasıl olsa kullanmak için o kadar para veriyoruz ve bunlar güçlü telefonlar istediğini yükle batarya sınırlarını zorla keyfine bak
Evet öyle, yok pil sağlığıymış oymuş buymuş takmaya gerek yok. Biz mi telefonu kullanıyoruz telefon mu bizi kullanıyor yaniteşekkür ederim biraz zorluyorum zaten hocam 20-100 döngüsünde kullanıyorum telefonu o kadar para veripte 30-80 döngüsünü yapıp kapasitenin yarısını kullanmaya niyetim yok
ginede sağlıklı kullanıyorum ya o kadarda kötü kullanırsam lityum iyon pilden dolayı 1 senede yüzde 20 pil sağlığı gidebiliyormuş dikkati olmak gerek telefonun tadını çıkarıcaz diye telefondan olmayalımEvet öyle, yok pil sağlığıymış oymuş buymuş takmaya gerek yok. Biz mi telefonu kullanıyoruz telefon mu bizi kullanıyor yani
hocam 1000tl civarı bluetooth kulaklık alıcam öneriniz varmıdır?Evet öyle, yok pil sağlığıymış oymuş buymuş takmaya gerek yok. Biz mi telefonu kullanıyoruz telefon mu bizi kullanıyor yani
Çıktığı zamandan beri 12 mini kullanıyorum artık son yıllarda batarya öyle bir duruma geldi ki canım isteyince takıyorum nasıl olsa elden çıkarıcam o yüzden sağlıklı batarya kullanmayı unuttum aslındaginede sağlıklı kullanıyorum ya o kadarda kötü kullanırsam lityum iyon pilden dolayı 1 senede yüzde 20 pil sağlığı gidebiliyormuş dikkati olmak gerek telefonun tadını çıkarıcaz diye telefondan olmayalım![]()
hocam 30000tlye satılıyor şuan https://www.idefix.com/apple-iphone-13-128-gb-cep-telefonu-mavi-p-374802 bi bakın istersenizÇıktığı zamandan beri 12 mini kullanıyorum artık son yıllarda batarya öyle bir duruma geldi ki canım isteyince takıyorum nasıl olsa elden çıkarıcam o yüzden sağlıklı batarya kullanmayı unuttum aslındaUmarım 13'e geçince kısa sürede öldürmem elimdekini