bende gene geldi penaldocu veletler diye bağırıyorum kızlarda gülüyorLise 3 Üm okul çıkışı siüü dedim hoca o hayvan kim deyip tutanak tuttu dsahdvhjlaslhvjkbdasvhbdıhbashbdasd
oda iyimişbende gene geldi penaldocu veletler diye bağırıyorum kızlarda gülüyor
aslında Ronaldoyu severim ama bu veletleri görünce sinrilenip duruyorum kızları düşürmek için siu diye bağırıyorlar sorsan ronaldonun kaç ballondoru var diye kaç cl kupası kazanmış diye hiçbiri bilemez adam gibi el clasico bile izlememiş top dahi oynamamış adamlar kız düşsün die siu diye bağırıyorlar kafayı yicem![]()
Lise 3 Üm okul çıkışı siüü dedim hoca o hayvan kim deyip tutanak tuttu dsahdvhjlaslhvjkbdasvhbdıhbashbdasd
5 ballondorbende gene geldi penaldocu veletler diye bağırıyorum kızlarda gülüyor
aslında Ronaldoyu severim ama bu veletleri görünce sinrilenip duruyorum kızları düşürmek için siu diye bağırıyorlar sorsan ronaldonun kaç ballondoru var diye kaç cl kupası kazanmış diye hiçbiri bilemez adam gibi el clasico bile izlememiş top dahi oynamamış adamlar kız düşsün die siu diye bağırıyorlar kafayı yicem![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 ballondor
5 şampiyonlar ligi
2 ispanya şampiyonluğu daha sayarım istersen
ben 6 biliyordum bilgi için saol5 ballondor
Ben sınıftasiu diye bağırıyorum onu geçtim kızlar siuu diye bağırınca neden gülsünler yada hoşlarına gitsin?adam sana bişey dememişki sakin ol
Messi nin 6ben 6 biliyordum bilgi için saol