BUGÜN Siüüüüü Dedim Diye Tutanak Yedim

Bruh moment öyle bir anki süüüüü dedin diye tutanak tutulur

Siü diyenleri sevmiyodum zaten

Lise 3 Üm okul çıkışı siüü dedim hoca o hayvan kim deyip tutanak tuttu dsahdvhjlaslhvjkbdasvhbdıhbashbdasd
bende gene geldi penaldocu veletler diye bağırıyorum kızlarda gülüyor
aslında Ronaldoyu severim ama bu veletleri görünce sinrilenip duruyorum kızları düşürmek için siu diye bağırıyorlar sorsan ronaldonun kaç ballondoru var diye kaç cl kupası kazanmış diye hiçbiri bilemez adam gibi el clasico bile izlememiş top dahi oynamamış adamlar kız düşsün die siu diye bağırıyorlar kafayı yicem :D

aslında Ronaldoyu severim ama bu veletleri görünce sinrilenip duruyorum kızları düşürmek için siu diye bağırıyorlar sorsan ronaldonun kaç ballondoru var diye kaç cl kupası kazanmış diye hiçbiri bilemez adam gibi el clasico bile izlememiş top dahi oynamamış adamlar kız düşsün die siu diye bağırıyorlar kafayı yicem :D
oda iyimiş :D

Lise 3 Üm okul çıkışı siüü dedim hoca o hayvan kim deyip tutanak tuttu dsahdvhjlaslhvjkbdasvhbdıhbashbdasd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 ballondor
5 şampiyonlar ligi
2 ispanya şampiyonluğu daha sayarım istersen

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 ballondor
5 şampiyonlar ligi
2 ispanya şampiyonluğu daha sayarım istersen
adam sana bişey dememişki sakin ol

Saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri