🔥İndirim Bundle Paket Kampanyası

Şu bundle iyi değil mi yav? anakart bi a620 ye göre çok dolu bir anakart
Bu da kötü, dün 3500'e b650m r vardı zaten 4 bine falan alınabiliyor. Ram de hynix olsa belki düşünülürdü de bu haliyle kötü

Geçtiğimiz 2-3 aydan şu ana kadar en ucuz gördüğüm 9800X3D 20 bin tl incehesaptaydı bu gigabyte aero rtx 5080 de 80 bin tl amazon prime günlerinde satıyorlardı. Yani bu bundle 9 bin tl daha fazla gibi.
Bu iki ürüne 20 bin işlemci 75 bin ekran kartı olacak şekilde bir yerde görürseniz almak daha uygun olabilir bence

Yalvarırım birisi sinerjiye bundle'ın anlamının A ile B'nin fiyatının toplamak olmadığını söylesin. Keza ben de ikisini ayrı ayrı sepete ekleyebilirim.

Yalvarırım birisi sinerjiye bundle'ın anlamının A ile B'nin fiyatının toplamak olmadığını söylesin. Keza ben de ikisini ayrı ayrı sepete ekleyebilirim.
sepete ekleyebilirsin zatende bundle paket aldığında daha uyguna geliyor

Hero olan 569 dolardan başlıyor Türkiyede satan kimse olmayınca her fiyat normal geliyor bize 26-27 bin normalde o anakart ram bedavaya gelmiyor herkes en ufak indirimde her şeye bedava yazıyor

bu segment anakarta ihtiyacı olan için bu set baya iyi olmuş ram neredeyse bedavaya geliyor

Şu X87E dark herolu bundle kaça satıldı ona göre hüsrana uğricam
1782822024915.webp

Bu adamlar bundle sistem/kasa bileşenleri v.s sokarken bir çok gümrükten vergiden yırtıyorlar..Verdikleri fiyatlar sözde indirim kalıyor aslında..O ram/psu x parçanın kutulu girmesi ile kasa içinde girmesi arasında dağlar var..O yüzden bilmem ne sürüsü kadar teknoloji mağazası,sitesi kurulup influencerlar vasıtası ile halkımıza YAĞSIZ sokuluyor

Hero olan 569 dolardan başlıyor Türkiyede satan kimse olmayınca her fiyat normal geliyor bize 26-27 bin normalde o anakart ram bedavaya gelmiyor herkes en ufak indirimde her şeye bedava yazıyor
Btf olmayan modeli 565 dolar btf olan 700 dolar dostum ki btf olmasa bile çok iyi fiyattı. anakartın üstüne 48gb ram, kasa ve 850w psu alıyorsun. Kâr etmeden bile satmış olabilirler reklam olsun diye

Güzeeeel, sistemi topladım, verin böyle paketleri, şahaneeeeeee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,785
Üyeler
198,392
Son üye
vrakenn
Geri